Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Támogatnátok a pszichológiai...

Támogatnátok a pszichológiai teszthez kötött gyermekvállalást?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk egy pár gyermeket szeretne, előtte papírt kell szerezniük arról, hogy mentálisan alkalmasak a gyereknevelésre. Ha pedig nem tervezett a baba, terhesség alatt lenne kötelező a teszt. Amennyiben nem felel meg egyik szülő sem, a gyámságot elsősorban alkalmas vérrokon kapná meg. Alkalmassági papír hiánya büntetőeljárást vonna maga után.
2016. szept. 11. 18:20
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
96%
Nem támogatnám, mert az ember állandóan változik.
2016. szept. 11. 20:36
 32/38 anonim ***** válasza:
96%

Egy képzés felvételijéhez kellett elvégeznem egy logikai tesztet. Megcsináltam, nagyon szar lett az eredmény, magamat is megleptem.

Pár nappal később, már kíváncsiságból ( a képzésből már kizártam magam) megcsináltam egy ugyanolyan tesztet. Akkor 10 helyett 70%-os lett.

Tanulság? Éppen nem jó passzban voltam agyilag, amikor az első tesztet csináltam. Jók a pszichometrikus tesztek, de tényleg hatalmas különbség lehet az eredményben attól függően, milyen az ember pillanatnyi állapota. Mennyire fáradt, stresszes időszaka van-e, épp tud-e kellőképpen koncentrálni.

A képességeim nem változtak néhány nap alatt, mégis ennyi múlott az adott pillantban levő mentális állapotomon.

2016. szept. 11. 20:57
 33/38 Snorri ***** válasza:
80%
Nem is olyan régen a brit okosok kitalálták, hogy az ausztrál őslakosok nem alkalmasak a gyereknevelésre, és erőszakkal elhurcolták őket. Van, aki soha nem látta viszont a családját, és van olyan gyerek, aki életét vesztette a hazaszökés közben...teljesen ledöbbentem. Nem tudom elképzelni, hogy van gyereketek, vagy bármiféle kapcsolatotok a lelketekkel. Nem tudtok ti semmit...ilyen emberek beteg elméjének köszönhető pl. Az inkvizíció...ezért veszélyes, ha az ostoba hatalomhoz jut. Ha lelketlenséggel is párosul, akkor abból ttagédia lesz.
2016. szept. 11. 21:17
 34/38 anonim ***** válasza:
46%
Támogatnám, de ha ezt komolyan vennék, elég gyorsan kihalna az ország. :D Annyi alkalmatlan szülő van, hogy az már vicc. És pont ők szaporodnak a legnagyobb mértékben.
2016. szept. 11. 21:38
 35/38 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, te ezen a pszichológiai vizsgálaton tuti elbuknál, na meg azoknak a nagy része is aki itt az ötletet támogatja. Így is tetszik nektek az ötlet? Aki ilyenen komolyan kezd gondolkodni az normális ember nem lehet.
2016. szept. 11. 22:04
 36/38 anonim ***** válasza:
14%

Igen!!

Nem lehetne gyereke akinek nincs onerobol sajat ingatlan.

Barmilyen fuggo

X lekotott millio a gyerek nevere 18 eves korara

Teszt alap lenne

Ha barmilyen jele az agresszionak megnyilvanul

Kevesebb ember elne a vilagon de normalisabb emberek lennenek es kevesebb proli.

2016. szept. 12. 05:53
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló, te ezek után magadat alkalmasnak ítéled meg??? Egy egyszerű, becsületes paraszt házaspár több értéket tudna tovább adni a gyermekeinek, mint amit a te agyad felfogni képes!
2016. szept. 12. 06:30
 38/38 anonim ***** válasza:

Ez abszolút mettől butaság. A szülés utáni depressziót ha nem kezelik, teagédia is lehet belőle. Ez esetben végterméket nem érne a pszicho bogyó teszted.

Másrészről: Szerinted, ha bármikor és várni tud hamisítani egy ilyen papírt, megakadályozná mondjuk egy 8 gyermekes tisztességtelenül élőt, hogy megszülje a 9. gyereket? Nem.

Szerintem amibe fektetni kellene:

2 hónap után pszichológussal történő el beszélgetés az anyaságról.

Ez tudna egy rész tragédiát megelőzni. Nem csak az Anyával, de az apával is.

2016. szept. 13. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!