Támogatnátok a pszichológiai teszthez kötött gyermekvállalást?
Egy képzés felvételijéhez kellett elvégeznem egy logikai tesztet. Megcsináltam, nagyon szar lett az eredmény, magamat is megleptem.
Pár nappal később, már kíváncsiságból ( a képzésből már kizártam magam) megcsináltam egy ugyanolyan tesztet. Akkor 10 helyett 70%-os lett.
Tanulság? Éppen nem jó passzban voltam agyilag, amikor az első tesztet csináltam. Jók a pszichometrikus tesztek, de tényleg hatalmas különbség lehet az eredményben attól függően, milyen az ember pillanatnyi állapota. Mennyire fáradt, stresszes időszaka van-e, épp tud-e kellőképpen koncentrálni.
A képességeim nem változtak néhány nap alatt, mégis ennyi múlott az adott pillantban levő mentális állapotomon.
Igen!!
Nem lehetne gyereke akinek nincs onerobol sajat ingatlan.
Barmilyen fuggo
X lekotott millio a gyerek nevere 18 eves korara
Teszt alap lenne
Ha barmilyen jele az agresszionak megnyilvanul
Kevesebb ember elne a vilagon de normalisabb emberek lennenek es kevesebb proli.
Ez abszolút mettől butaság. A szülés utáni depressziót ha nem kezelik, teagédia is lehet belőle. Ez esetben végterméket nem érne a pszicho bogyó teszted.
Másrészről: Szerinted, ha bármikor és várni tud hamisítani egy ilyen papírt, megakadályozná mondjuk egy 8 gyermekes tisztességtelenül élőt, hogy megszülje a 9. gyereket? Nem.
Szerintem amibe fektetni kellene:
2 hónap után pszichológussal történő el beszélgetés az anyaságról.
Ez tudna egy rész tragédiát megelőzni. Nem csak az Anyával, de az apával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!