Apuka ilyen kapcsolati felállásában támogatnátok azt, hogy a lányaitok találkozzanak az "új nővel"?
Figyelt kérdés
10 hónapja külön élünk a férjemmel, a kapcsolatunk már régen rossz, szóval nem igazán viselt meg, hogy új barátnője lett. Azonban a kapcsolatuk nem hétköznapi, bár együtt vannak 10 hónapja, de elég lazán állnak egymához. Heti 2-3 napot vannak együtt, a nő jóval fiatalbb a férjemnél (26, férjem 43) és a úgy tudom, hogy neki van olyan nagy szabadságvágya, hogy attól is falra mászik, ha megkérdezik, mikor merre jár... A férjem jó apa, nagyon szépen támogatja a lányokat és rendszerint elviszi. Jövő héten kiruccannak Olaszországba egy hosszú hétvégére és vinni akarja a lányokat, akiknek ez lenne az első találkozásuk az apjuk új párjával. Szerintetek engedjem? Amiatt van bennem rossz érzés, ha ez a nő tényleg nem veszi komolyan a kapcsolatot, nem szeretném ha átjáróház lenne a lányok élete. Én sem mutatnék be nekik olyat, akivel nem tudok/lehet terveni fixen, csak jól érezzük magunkat. 4 és 11 évesek. Köszönöm a válaszokat! N442017. nov. 17. 12:04
11/11 anonim válasza:
Én nem a bemutatáson aggódnék, hanem hogy 4 napra össze lesznek zárva egy számukra ismeretlen nővel és hogy mi lesz a reakció nem tudni. Nem lehet előre tudni, hogy egyáltalán szimpatikusnak találják, vagy épp apa barátnője hogy viszonyul ahhoz hogy apa leginkább a gyerkőcökkel foglalkozik vagy sok esetben hozzájuk kell majd igazodni.
Tehát első körben mindenképp először megismertetni kellene őket egymással és ha jól kijönnek egymással utána utazni (bár még akkor is benne van, hogy rosszul sül el az utazás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!