Anyám titokban hozzá ment egy arab férfihoz. Tehetünk érte valamit még?
25!
Milyen naivság? Kimegy a faxihoz Tunéziába, az jól elveri, hazajön, majd x idő múlva megy megint. Nincs itt naivság. Max mazochizmus van
27!
Felnőtt emberről van szó, akinek már a gyerekek is felnőttek, ergo nem egy 16 éves kislány a történet főszereplője. Mint felnőtt nő, jó ha van azt csinálnia az életével, amit ő akar. Neki ezek szerint ez a jó. Valóban ezt csak elfogadni lehet és valóban szeretni "kell", hiszen mégiscsak a szülőjéről van szó. Ha segítséget kér, akkor kell segíteni. Addig meg az ő dolga.
27-es:
Azzal h ezt a helyzetet elfogadni és szeretni "KELL", azzal nem értek egyet. Oké, hogy felnőtt emberről van szó, de a család azért van, hogy segítsenek egymáson. Gondolom az édesanya nem a bántalmazás részét élvezi a kapcsolatnak, hanem azt, hogy egy új, egzotikus férfival kezdhet új életet, és élvezi, hogy végre valaki ismét érdeklődik iránta. Talán azért is nem ismeri be, hogy baj van, mert ezáltal rájönne, hogy a férfi sosem szerette viszont, csak kihasználta őt. A bántalmazó kapcsolatokban (legyen szó fizikai vagy lelki bántalmazásról) sem azért marad benne a felnőtt ember, mert annyira szereti, ha megverik. De ezek szerint akkor ők is megérdemlik, amit kapnak, ugye? Mert szerintem nem. A kérdező viszont szerintem annyit tehet, hogy felveszi egy jogásszal vagy ügyvéddel a kapcsolatot, hogy mit lehet jogilag lépni ilyen helyzetekben, ha már az édesanyját nem lehet jobb belátásra bírni. Viszont erőszakkal sajnos senkin nem lehet segíteni. De előbb-utóbb az édesanya is rá fog jönni erre, csak a saját kárán.
Akkor fogadd el, hogy én így látom. Vagy fogadd el, ha esetleg a 18 éves gyereked túladagolja a heroint, mert ő így akarta, és neked "semmi közöd" az ő felnőtt életéhez. Sőt, azt is elfogadhatod, hogy szerintem a Föld lapos, elvégre felnőtt ember azt hisz, amit akar. Vagy, fogadd el, hogy én >szeretek< a kertedbe szarni, hiszen ebbe is ott van az a csodálatos szeretet, hát nem látod, hogy milyen jó ember vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!