Zavar, ha anyám tök meztelenül járkál itthon (pl a szobában lerakja a ruháját, és úgy megy a mosdóba stb. ) Az is zavar, ha apám egy szál gatyában járkál itthon. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:41
31/35 anonim válasza:
Utolsó! Pusztán azért, mert a férfinek a mellei nem tartoznak semmiféle módon a szexualitás témakörbe. Világosan írtuk páran, hogy a strandon is így látjuk a férfiakat, nekik nincs mit takargatni a felsőtestükön. A nők bikiniben vagy dresszben úsznak, a férfiak alsóban. Ez nem nemek közötti különbség, hanem intimitás.
32/35 anonim válasza:
"...Ez csak józan ész és jó ízlés,műveltség kérdése!
..."
Nincs igazad hisz én és a szüleim is szerény véleményem szerint jól neveltek vagyunk az ízlés meg szubjektív de ehhez amúgy sincs semmi köze ÉS MÉGIS meztelenül járkálunk adott esetben mert egy család vagyunk,nincs mit takargassunk vagy nincs miért szégyenkeznünk.
Ez így alakult,így neveltek minket én nem látok benne semmi rosszat!!Akik pedig támadnak valakit emiatt azokra mondanám hogy beszűkült látókörrel rendelkeznek.
Ez szerintem egy természetes dolog...!!!
ÉS A KÉRDÉSRE A VÁLASZ,IGEN,VELED VAN A BAJ DE NEM A TE HIBÁD,ÍGY NEVELTEK!!!!
33/35 anonim válasza:
De külömben én nem is értem ezt a kérdést mert egy anya akinek lánya van az mászkálhat mesztelenűl nálunk is így van de én a lány előtt gatyában vagyok és szerintem ez nem zavarja őt. Amúgy nem is vér-szerinti lányom .
34/35 anonim válasza:
nem veled, hanem a szülőkkel. beszélj velük erről. Te szeméresebb vagy mint ők.
35/35 anonim válasza:
Igen, veled.
Normális családban nem gond, ha időnként meztelen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!