Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zavar, ha anyám tök meztelenül...

Zavar, ha anyám tök meztelenül járkál itthon (pl a szobában lerakja a ruháját, és úgy megy a mosdóba stb. ) Az is zavar, ha apám egy szál gatyában járkál itthon. Velem van a baj?

Figyelt kérdés
2010. aug. 12. 17:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
41%

IGEN!

Veled van a baj!!

2010. aug. 12. 18:00
 12/35 anonim ***** válasza:
53%
mennyi idős vagy?én is bugyiban vagyok itthon,meg a lányom is,ez természetes nálunk.
2010. aug. 12. 18:04
 13/35 anonim ***** válasza:
47%
Nálunk ez nincs szokásban,engem is zavarna.
2010. aug. 12. 18:04
 14/35 A kérdező kommentje:
16
2010. aug. 12. 18:06
 15/35 anonim ***** válasza:
52%

Engem is zavarna, bugyi v. alsó+melltartó, odáig oké, de hót meztelenül, nálunk nem szokás. Kivéve, ha csak a párom meg én vagyunk otthon. :)

Szóval szerintem sem veled van a baj.

2010. aug. 12. 18:07
 16/35 anonim ***** válasza:
73%

Apud egy gatyában nem gond szerintem. Nagy meleg van, otthon van... miért ne. Anyud is elmenne egy bugyiban, melltartóban, de tök meztelen...

Nekem amúgy a testvérem pucérkodik állandóan, ha a barátom itt van akkor is. Mindig törülközőbe mászkál, van még annyiba se...csak kiszalad, mert a fürdőben hagyott valamit. Párom nem egyszer látta meg, sőt a fördőben is rányított, mert nem zárta magára, és ő hiába kopogott, nem válaszolt. Hugom csak vigyorog, szegény barátom meg majd a föld alá süllyed...Mostanában ha tudja, hogy vendégek jönnek, mindig akkora igazítja a fürdést, és tuti meglátják "véletlenül" törülközőben

2010. aug. 12. 18:08
 17/35 anonim válasza:
39%
engem is zavar
2010. aug. 12. 18:10
 18/35 anonim ***** válasza:
51%

ez van nálunk is, de már megszoktam a 20 év alatt.

Én nem szoktam ezt csinálni, gyakorlatilag engem nem láttak meztelenül kicsi korom óta :)

2010. aug. 12. 18:10
 19/35 anonim ***** válasza:
30%

Melegben a párom alsóban rohangál, én sokszor előtte és a gyerek előtt öltözöm, de nem szoktam melltartóban és bugyiban járkálni le-föl.

Ha fürdőruhában lennének kevésbé zavarna?

Az is alsó+melltartó vagy gatya.

Egyszáltökben csak a fürdőben van és csak előttem.

2010. aug. 12. 18:11
 20/35 anonim ***** válasza:
70%

En kicsi koromtol megszoktam, hogy anyam elottem oltozik at vagy egyutt kell furodjunk - 14eves koromig es azota is elofordul, hogy egyutt utazunk valahova es nincs kec-mec.

Neveloapam alsogatyajat is megszoktam. Engem nem erdekel.

Mi most az elso babankat varjuk es a ferjem is szeret meztelenkedni...mikor itt jarok ezen az oldalon es ez a kerdes ujra es ujra felvetodik, szoktam neki mondani, hogyan fogjuk ezt megoldani?

Meg kell ertened, ok is emberek! Nekik is van szukseguk arra, hogy elengedhessek magukat.

Ez csak test, ami komfortot keres.

Az megint mas mint ahogy itt egy lany irta, hogy az anyjanak a baratja folyamatosan kreten megjegyzeseket tesz mindenfele szexualis ingere kielegitesere. Na az undorito!

De ha teged ennyire zavar, hogy a szuleid elotted meztelenek, akkor szolj nekik. Egy tinedzser agya total maskent mukodik sokszor es nem tudja az atlag ember, hogy mitol fog kiakadni. En is voltam tini, velem csak beszelnie kell majd a gyerekemnek.

2010. aug. 12. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!