Zavar, ha anyám tök meztelenül járkál itthon (pl a
szobában lerakja a ruháját, és úgy megy a mosdóba stb.
) Az is zavar, ha apám egy szál gatyában járkál itthon.
Velem van a baj?
Normális gondolkodású szülő nem járkál meztelenül otthon. Egy köpeny vagy fürdőruha felvétele nem nagy fáradság. Fürdés előtt pedig mindenki készítse be,amire szüksége van. Akkor nem kell kiszaladgálni.Ha mégis elfelejtett valamit, akkor is tekerhet magára egy törülközőt!
Ez csak józan ész és jó ízlés,műveltség kérdése!
2010. aug. 12. 18:17
Belinkeled nekem azt a kérdést utolsóelötti
2010. aug. 12. 18:23
16 évesen én sem szerettem volna ha a szüleim mesztelenül járkálnak a lakásban, de idősebben már nem zavarna. Ha anyád csinos, mutogassa magát, ha lóg a hája és gusztustalan ,akkor öltözzön fel
2010. aug. 12. 18:35
Szia! Engem még az alsógatya nem zavarna, elvégre a strandon sem viselnek pólót a férfiak, de ha teljesen pucéran mászkálnának előttem az zavarna.
2010. aug. 12. 18:36
Egy anya lehet bugyiban+ nem átlátszó melltartóban, és egy apa lehet alsógatyában. De meztelenül tényleg nem illik. Felháborító.
2010. aug. 12. 18:37
Szokás kérdése. Ha te is lány vagy, akkor szerintem túlságosan szégyenlős vagy. Ami idővel változni fog, hidd el:)
2010. aug. 12. 18:44
Szokás kérdése. Mikor én gyerek voltam, 50 éve, még alsóneműben sem láttam soha a szüleimet, a hálószobájukba nem mentem be. Édesapám előtt sem vetkőzhettem, csak a fürdőszobában, vagy a saját szobámban. Nekem ez nem jött be, saját gyerekeimet másképp neveltem, nálunk nem probléma a meztelenség. A saját lakásomban szabad szeretnék lenni, ami nem azt jelenti, hogy állandóan ruha nélkül szaladgálunk, de ha véletlenül meglátjuk egymást neglizsében, ez senkinek nem okoz gondot.
2010. aug. 12. 19:52
anyum néha szokott, mint ahogy a nevelőapám is alsónadrágban, legalábbis míg együtt laktunk. biztos még most is csak nem látom annyiszor. engem nem zavart, szerintem az otthonában mindenki úgy legyen és úgy éljen, ahogy neki maximálisan kényelmes. én pl nem szoktam, mert nem úgy kényelmes. anyát megszoktam és neki így jó, akkor így jó.
2010. aug. 12. 19:56
nincs veled semmi baj.
Gondolom tini lehetsz : )
Engem is zavarna.Bár a gatyás nem annyira,hisz férfi.Így látjuk a strandon is.Nyár van,nekik nincs mit takargatni.
Viszont anyukád már annál inkább...ő zavarna nagyon is : )
2010. aug. 12. 20:42
Milyen érdekes -és ezzel mekkora különbséget tesznek sokan a két nem között!-, hogy a "férfi gatyában oké, a nő nem".
Miért engedhet meg magának az egyik többet, mint a másik? Otthon miért nem viselkedhet szabadabban az ember? (Nem szabadosabban.) Akit zavar, az tegyen róla!
2010. aug. 13. 15:15
Kapcsolódó kérdések: