Másnak is megszabja az anyukája hogy meddig maradhat a barátja ott? 4évig volt egy barátom tt is megvolt szabva, hogy fél 6-ra jöjjön és 7kor már menjen, ha fél 8kor ment már szóltak.
Most van egy barátom, egy másik, ő 7órára jön, mert szüleim dolgoznak, hogy megfürödjenek, kávézzanak beszélgessünk egy kicsit.
Na és hogy 7 re jön, azt szeretné ha 9kor már mennne is el. :S az a baj hogy így is van amior a barátom később tud jönni mert nem egy megyében lakunk, van mikor fél 8 mire oda ér.És nem mindennap jön hanem minden másnap.
Szerintem nem muszáj ezt olyan sarkítottan nézni, hogy "vagy meghunyászkodsz vagy menj és költözz el" - jobb helyeken meg lehet ezt beszélni, és a szülőnek és a gyereknek is vannak "jogai".
Meg lehet oldani, nálunk pl. ha Anyukám este fürdött, köntösben járkált, stb. nem mentünk ki addig a szobából, becsukódzkodtunk. Kicsi a lakásunk, de Anyukám sose utálatoskodott azért, hogy volt nálam valaki. Volt távkapcsolatom is, az akkori barátommal csak nálunk tudtunk lenni - Anyukámnak eszébe se jutott volna cirkuszolással elijeszteni. Azért én se szívesen mennék oylan helyre, ahol utálnak a szülők, hiába szeretem az illetőt.. Reggel meg ha nem egyszerre keltünk, meg lehetett oldani mindent.
Jelenlegi barátommal az ő lakásukon szoktunk lenni, mert az nagyobb, anyukája a munkája miatt 2-3 napot van ott hetente, amúgy másik városban van. De ha épp ott is van, sose zavarja, hogy én ott vagyok, ott alszok. (A barátom 21 éves.)
Én már megkaptam egy kis "elköszönő csók" miatt hogy k*rva vagyok (saját anyámtól!) Akkor úgy voltam vele h pakolok, elköltözök a barátomhoz, de végülis maradtam,nagyon durván visszaugattam neki, és mondtam h mégegy ilyen beszólás és megyek. (Hát azért egy anya h mondhat ilyet a gyerekének???) Nálunk ilyen dolgok is voltak, mégis sikerült kiharcolnom a "jogaimat".
Sajnos nem szabad hagyni magad, mert az csak rosszra fog vezetni...
Most azért tartana k*rvának, mert ottalszol a barátodnál.. hát azért ez is túllépi a határt (sztem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!