Milyen gyakran jut eszetekbe egy szerettetek halala?
szeptember vegen halt meg nagyapam, akkor iszonyat szornyen erintett, folyton az volt a fejemben ahogy keserves hanggal egy rokonom mondta a telefonban, hogy “meghalt”, de 1-2 hetre ra jobban lettem. volt, hogy nem is jutott eszembe egy nap folyaman.
az utóbbi egy hetben most pedig tobbszor is eszembe jut es nagyon rosszul erzem magam, foleg elalvas elott jut eszembe.
Nekem a nagyapám hunyt el 2 és fél éve, 66 évesen. Azóta van, hogy naponta is eszembe jut, legtöbbször nekem is elalváskor, sőt nagyon sokszor álmodom is vele. Most még nehezebb, mert várandós vagyok, papi pedig nagyon szeretett volna egy dédunokát. Néha meg is könnyezem, mikor rágondolok.
Kérdező, részvétem! Sajnos nem tudom azt mondani, hogy idővel könnyebb lesz, vagy hogy nem fog annyira fájni. Csak elfogadni tudod, mást nem tehetsz.
Három éve ment el anya, minden nap eszemben van. 68 éves volt, bőven élhetett volna. Nagyon hiányzik.
Szerintem míg élek, mindig fogok rá gondolni.
Édesapám 1 hónapja ment el, hirtelen, 74 évesen a kórházban. Utolsó napjaiban nem is láthattam őt.
Minden nap gondolok rá. Mivel hívő vagyok naponta imádkozom is érte. Rájöttem, hogy ezzel nemcsak neki segíthetek odaát, hanem nekem is könnyebben sikerül elengednem őt. Mindkettőnknek előre kell tekintenünk.
Igyekszem hálával gondolni arra, ahogyan gondoskodott rólunk. A hibáit pedig úgy fogom fel, hogy azok a jó szándékából fakadtak. Szeretetből hibázni nem bűn. A saját gyermekeinktől sem várok többet, ha egyszer én is elmegyek.
Őszinte részvétem mindenkinek! Köszönöm, hogy írhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!