Hány éves korban szeretnétek vagy szerettetek volna gyereket?
17
kiszámoltam, gyerekszületésre a suli(érettségi+szakma) is meg lett volna, a munkahely is, komoly kapcs-ban voltam dolgozó 24 éves sráccal, aki szintén vállalta volna. egyedül a szülők kezdtek lázadni a gyermekvállalás ellen. így nem lett.
visszanézve a jövőben se lett semmi jobb(csak még pár suli, még pár szakma, de alapvetően ugyanott minden, semmi értelme nem volt várni)
Nem akarom sokkal tovább húzni, mint anyám. Ő nem sokkal azután szült, amikor összejött az állása és kapott szolgálati lakást. 40. születésnapja előtt 2 nappal születtem, ha kivárom a 9 hónapot, később lett volna :)
Azt hiszem, az esküvőre rá 8 hónappal, a család termékenység szempontjából nem rendelkezik rossz génekkel.
A párom huszonpár éves koromban megvolt, ház 36 évesen, egzisztencia még sehol s érettnek sem érzem még magam kicsit sem. 39 éves vagyok és születésem óta igen optimista, de azért most már el kéne kezdenem megteremteni a feltételeket.
A férjemmel 26 évesen találkoztam, az első babánk 28 éves koromban fogant (elvetéltem), így 29 évesen fogok szülni.
Egzisztencia alatt, ha a lakást értjük, önerőből sosem lett volna, a férjem sokféle ösztöndíjából tudott összegyűjteni egy kis lakásra valót, amit kiadtunk és egy nagyobban lakunk jelenleg. Autónk nincsen, mert a belvárosban nem kell.
Pénzügyileg sosem jön el a megfelelő idő szerintem (legalábbis nálunk), bár most a gyerekvállalás eldöntésekor hirtelen jogdíjakat kaptunk mindketten, így lett félretett pénzünk.:)
Mi csak egy babát szeretnénk (az is nehezen jön össze), egyrészt, mert nem tudok a munkahelyemre visszamenni gyed után (így máshol kell dolgoznom majd), másrészt a férjem életkora miatt ő nem szeretne többet.
28N, 29 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!