Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban szeretnétek...

Hány éves korban szeretnétek vagy szerettetek volna gyereket?

Figyelt kérdés
A kérdés adott kíváncsi vagyok átlagban ki hány éves korában találta meg azt az embert
2015. dec. 27. 22:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%
24 évesen mentem férjhez. Szerencsém volt szinte azonnal terhes lettem mind a kétszer, amikor már jöhetett a gyerek. 27 és 29 éves korban szültem, most is így csinálnám.
2015. dec. 28. 10:40
 12/21 anonim ***** válasza:
43%
30 körül szeretném az elsőt.
2015. dec. 28. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagyok nagy gyerek párti,ha nem lesz sem halok bele!De ha lenne csak 1-et szeretnék.. és 30-33 éves korom között!

Most 26 vagyok

2015. dec. 28. 13:04
 14/21 anonim ***** válasza:

25-30 éves kor között szeretnék,egyet,legfeljebb kettőt.

Azért akkor,mert addigra végzek a tanulmányaimmal és az önálló élethez,családalapításhoz való körülményeket is meg tudom teremteni.Addigra kiélhetem a fiatalkori vágyaimat és érett felnőttként,de egyben laza fiatalként is vághatok neki a családalapításnak egy olyan társ mellett,akit már tudatosan választok,tapasztalatok alapján,nem úgy,mint tiniként:)

Ez lenne az ideális,de ki tudja,mit hoz az élet:D

19L

2015. dec. 28. 16:25
 15/21 anonim ***** válasza:

20-22 éves korom között szerettem volna az elsőt amióta már az eszemet tudom. Engem anyukám 36 évesen szült, és bár nagyon szeretem a szüleimet, és örülök, hogy egyáltalán megszülettem, de mindig is nehezteltem rájuk egy kicsit emiatt, éppen ezért szerettem volna mindig is fiatalon gyereket.

Most 18 éves vagyok, és biztos, hogy nem lesz 20-22 évesen gyerekem. Jó lenne, de egyetemistaként nehéz lenne. Azért mindenféleképpen a 30. születésnapom előtt szeretném az elsőt (és a másodikat is), de ha nem jön össze, akkor nem jön össze, és akkor majd később.

2015. dec. 28. 17:18
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Mindjárt 20 vagyok, az ember megvan hozzá, semmi más nincsen. Jelenleg egyetemista vagyok, a szüleimmel élek, és lelkiekben sem érzem magam elég érettnek egy gyerekhez. Elvileg 2 év múlva lesz diplomám, akkor kezdhetek el normális állást keresni, addig maradnak a diákmunkák. Én úgy 5 éven belül már szeretnék gyereket, aztán meglátjuk hogy alakul.
2015. dec. 28. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
46%
Azért ugy érzed, hogy morbid nehéz telni anyádra, amiért 36 évesen szült, miközben ha nem tette volna, neheztelni sem tudnál, sőt, nem is te születtél volna meg.
2015. dec. 28. 19:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem feltétlenül szeretnék gyereket, ha mégis, akkor csak egyet, és azt 33-35 éves korom után, az sem baj, ha tovább tolódik. :)
2016. jan. 6. 18:55
 19/21 anonim ***** válasza:
17-es, gondolom nekem címezted amit írtál, de sajnos többszöri olvasásra sem tudom értelmezni.
2016. jan. 6. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:
#19, szerintem úgy érti, morbid ezért neheztelni édesanyádra (nehéz telni=neheztelni, gondolom a telefon kijavította).
2016. jan. 6. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!