Elvált emberek, hogy lehet annyira megutálni a volt párotok (akit ugye valaha szerettetek), hogy az már-már szinte gyűlölet?
Szüleim között aktuális a dolog. Anyám a ludas. Csak azért nem váltak el, mert nincs rá pénzük és anyu csak azért lakik még velünk, mert se pénze, se munkája.
Anyám régen beleszeretett apuba("a szerelem vak") de aztán az utóbbi lassan 10 évben elkezdte látni, hogy ő mennyire lusta, nem tesz semmit a családért, nem tart el minket, nem érdekli semmi, stb(aminek amúgy a fele se igaz), és ezért kiszeretett belőle, sőt, megutálta. Ha te látnád, mi van itt nap mint nap.
Aztán miután anyu állandóan cseszteti aput(és megállítani nem lehet, sehogy) ő is megutálta anyut.
1, Egyik fél nem önmagát adta a kapcsolatban, hanem a másik által elvalt személyiséget mutatta, amit egy idő után lehetetlen volt fenntartani. Az ő saját, valódi személyisége felszínre kerül és az a másik számára taszító. Pl agresszív, vagy nemtorodom ember, esetleg beteges hazudozó
2,Egyik fél rossz társaságba keveredik és ez megvaltoztathatja a személyiséget, ami szintén taszító lehet a másiknak. Pl alkoholista lesz, szerencsejátékok
3,A párkapcsolat szépen lassan átalakul, egyik félnek nem lesz megfelelő, így vagy nyíltan ki akar lépni, vagy félre lép, a másikban pedig emiatt alakul ki gyűlölet iránta.
Minden személynek meg van a maga oka rá -hogy ez valódi ok, vagy kitalált, az már az ő dolga. Nekem pl akkor sikerült szívből meggyulolnom a páromat, amikor a bíróságon azt mondta, ő sosem akart gyereket tőlem, én vertem át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!