Elvált emberek, hogy lehet annyira megutálni a volt párotok (akit ugye valaha szerettetek), hogy az már-már szinte gyűlölet?
#13-vagyok, Igen örülök is neki amit a #14 leírt! De-nem szabad hagyni, hogy sajátjának tartson a férj, mint Én sem akartam uralkodni a feleségem felett! Én is betudtam volna törni az ajtót, de helyette, 1 befőttes üveget törtem össze, és amikor lehiggadta, mertem bocsit kérni-amit ma nagyon sokan nem mernek...
Aki egy kisregényt leírt, hát nem lett volna szabad ennyit tűrni. Már az első verés után lépni kellett volna! Ugyanis a cérna ha elszakad, összekötik, de a görcs ott marad! Megver, +bocsájtok, de nem feledek, és ebből alakul ki a másik felett való uralom...
Köszönöm, hogy elolvastátok, és kívánom mindenkinek, hogy ettől rosszabb élete ne legyen mit Én a feleségemmel leéltünk...
É bocsi a helyesírásért, de én ilyen vagyok, ebben sem tudok +változni :) hiszen a lényeg:nem a h.iráson van,hanem a tartalmon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!