Szerintetek megszűnik valaha a homofóbia?
Én már nagyon várom.
De persze egyeseknek jó, ha arra fecséreljük az időnket, hogy gyűlöljük egymást piti ürügyek miatt.
Egy 19 éved leszbikus lány
Szerintem a homofóbia hülyeség!
Senkire fél tőlük,szimplán csak ez a társadalom..
Semmivel se rosszabbak a leszbikusak,melegek...
A homofóbia általában nem az otthon, négy fal között művelt tevékenység ellen van illetve azok ellen akik fel is vállalják a kapcsolatukat, de normálisan és nem feltűnően csinálják.
Valószínűleg azt a sok beteg, perverz állatot utálják, akik azt élvezik, ha provokálhatják a többséget az utcán a beteg elképzeléseikkel, keresztet dugnak fel maguknak meg meggyaláznak ezt-azt, aztán ha megdobálják őket, akkor meg visítanak, a jogaikra hivatkoznak és nem értik hogy miért utálják őket.
2: A poligámiát is elítéled? Az, hogy mindenki össze-vissza kefél, sokkal jelentôsebb ellensége a családnak, mint a homoszexualitás. Ennek ellenére én azt sem ítélem el.
Kérdezô: Sajnos nem hiszem, hogy teljesen elmúlik valamikor is. De remélhetôleg csökkenni fog a homofóbok száma.
" Nem leszel tőle se több, se kevesebb"
Pontosan. :)
"A poligámiát is elítéled? Az, hogy mindenki össze-vissza kefél, sokkal jelentôsebb ellensége a családnak, mint a homoszexualitás."
El kivéve olyan kultúrákban, ahol évszázadok óta jelen van. Ez az európai össze-vissza kefélünk dolog éppen annak a liberalista pestisnek, a hozománya, mint aminek az a jelenség, hogy a melegek az ember arcába tolják a szexualitásukat. És igen, mind akettő, káros a családra.
Nem fog, mivel ha valaki nem ért egyet egy meleggel(teljesen mindegy, hogy miről vitatkoznak), akkor az már a melegek szerint automatikusan homofób.
Tapasztaltam nem egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!