Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ronda lányként kapok valaha...

Ronda lányként kapok valaha munkát?

Figyelt kérdés
Miért mennek ennyire a szépségre a munkahelyeken is? Mindig a maximumot hozom ki magamból,de még így se közelítem meg az átlagos szintet sem, nem tehetek róla, nagyon csúnya vagyok. Iskola után nem kaptam munkát, gondoltam elmegyek munkaügyi tanfolyamra utána csak akad majd valami, de semmi. Ellentétben az egyik barátnőmmel aki szép, bomba alakja van mindenhova felveszik. Dolgozott butikban, az bezárt, egyből talált másik munkát egy bárban, az most szintén bezárt és másfél hónapig se volt munkanélküli,felvették szintén egy butikba, ahol rögtön azzal fogadták, hogy milyen csinos. Engem meg még egy kib*szott McDonald'sba sem. Mi lesz így velem? A rondáknak nem kell munkahely? Miért mennek ennyire pofára? A ronda az akassza fel magát?

2015. márc. 31. 18:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
33%
Ki az, aki a McDonald's-ba sem kell?:D
2015. márc. 31. 18:32
 2/18 anonim ***** válasza:
67%

1-es, ne nevess, tényleg nem mindenkit vesznek fel a mekibe se (engem is visszautasítottak) - de ez már egy vicc szerintem.

Szerintem nem azzal van a baj, hogy nem vagy szép. Hidd el, voltam olyan munkahelyen, ahol dolgoztak nem szép emberek.

Butikról írtál meg bárról...

Legyél nagyon határozott, kedves és legyen önbizalmad. Úgy indulj neki, hogy sikerülni fog.

2015. márc. 31. 18:44
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
közmunkásnak felvesznek
2015. márc. 31. 18:45
 4/18 A kérdező kommentje:
Közmunkára sem vesznek fel... Nemsokára lejár az egy év aztán szépen repülök a munkaügyiből is.
2015. márc. 31. 18:46
 5/18 anonim ***** válasza:

akkor képezd magad, tanulj sokat.máshogy nem fog menni.

azért ne hanyagold el magad, legyél ápolt.meg ne megkeseredet kisugárzásod legyen, hanem baratságos, mosolygos.lehet ez nem konnyu, de ez van.

2015. márc. 31. 18:46
 6/18 A kérdező kommentje:
Barátságos vagyok, kedves, mosolygós, ápolt mégis úgy beszélnek velem, mint egy kutyával, lekezelnek, mint az állat. Van érettségim, szakmám, OKJ-m, de egyszerűen sehova nem kellek. A munkaügyiben irodai szakmát tanultam, azt mondták, hogy ezzel mennyire el lehet helyezkedni, mert nagyon keresik a gyors- és gépírókat, aztán semmi...
2015. márc. 31. 18:49
 7/18 anonim ***** válasza:
persze ellehet helyezkedni egy csinos titkárnőnek, de ha annyira nem vesznek fel tényleg csúnyának kell lenned rakj 1 képet aztán elmondom a véleményt.
2015. márc. 31. 18:51
 8/18 A kérdező kommentje:
Képet nem fogok feltenni,tisztában vagyok vele, hogy ronda vagyok, nem kell, hogy még jobban a lelkembe tiporjanak.
2015. márc. 31. 18:56
 9/18 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

mióta keresel melót?

2015. márc. 31. 18:56
 10/18 anonim ***** válasza:
keress olyan munkát ahol nem kell találkozni emberekkel, pl telefonban zaklatni az embereket hogy rendelje meg ezt meg ilyenek tudod milyenre gondolok nemtudom a munka nevét
2015. márc. 31. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!