Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ronda lányként kapok valaha...

Ronda lányként kapok valaha munkát?

Figyelt kérdés
Miért mennek ennyire a szépségre a munkahelyeken is? Mindig a maximumot hozom ki magamból,de még így se közelítem meg az átlagos szintet sem, nem tehetek róla, nagyon csúnya vagyok. Iskola után nem kaptam munkát, gondoltam elmegyek munkaügyi tanfolyamra utána csak akad majd valami, de semmi. Ellentétben az egyik barátnőmmel aki szép, bomba alakja van mindenhova felveszik. Dolgozott butikban, az bezárt, egyből talált másik munkát egy bárban, az most szintén bezárt és másfél hónapig se volt munkanélküli,felvették szintén egy butikba, ahol rögtön azzal fogadták, hogy milyen csinos. Engem meg még egy kib*szott McDonald'sba sem. Mi lesz így velem? A rondáknak nem kell munkahely? Miért mennek ennyire pofára? A ronda az akassza fel magát?

2015. márc. 31. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekem ronda a barátnöm és nagyon szépen találgatott munkákat. Én nagyon szép vagyok és nekem már nehezebb.
2015. márc. 31. 18:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem értek ahhoz, hogy rátukmáljam az emberekre a termékeket. Meg ott amúgy is az van, hogy ha nem adsz el egy nap X terméket akkor kirúgnak.
2015. márc. 31. 19:03
 13/18 anonim ***** válasza:
de legalább egyenlő esélyel indulsz mint a többiek mert nemlátják hogy ronda vagy
2015. márc. 31. 19:07
 14/18 A kérdező kommentje:
Tök mindegy, ha egy nap után kirúgnak.
2015. márc. 31. 19:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Azért vicces, hogy van itt olyan aki a közmunkát ajánlgatja, de ő maga egy gereblyét nem fogna meg :)

Kérdező, ennyire ne legyél negatív, már a válaszaid alapján az jön le, hogy ez sem jó, az sem jó. A munkáltatók, HR-esek megérzik, ha valaki alapból negatív, így még kevesebb eséllyel indulsz.

Ronda vagyok, kaptam munkát egy jó kis közösségben. Igaz nem elsőre, rengeteg helyre jelentkeztem, ahol tényleg komolyan gondolják, ott nem fog számítani, hogy ki hogy néz ki. Mindössze legyél ápolt, tiszta, csinos, és nem lesz gond.

2015. márc. 31. 20:29
 16/18 anonim ***** válasza:

Munkát nem a szépség alapján kell keresni.

Vannak olyan ismerőseim, akik csak azért kaptak munkát, mert "szépek", következő hónapban meg ki is rúgták őket, mert persze ahhoz már nem értettek, amit csinálni kellett volna. Munkánál a képességeid és a végzettséged számít leginkább, nem az, hogy ki mennyire szép.

2015. máj. 2. 13:07
 17/18 anonim válasza:
Tanulj nyelvet! Tanulj meg angolul!németül s valami ritkábbat is, pl svéd, finn :) Hidd el, nagy a kereslet arra aki ezek közül 2-t 3-at beszél! :) Kinézetről meg senki se tehet, tehát eleve rossz döntés hogyha valaki az alapján ítél meg egy embert, hogy hogyan néz ki... nem is tudom ki mondta, hogyha az emberek lelkét látnánk, mennyire más lenne a szépségideál... vagy valami hasonló! Szerintem is úgy menj munkát keresni, hogy magabiztosan! Szurkolok nagyon! S fontold meg a nyelvtanulást!:)
2015. júl. 26. 14:40
 18/18 anonim válasza:
38%
A helyi Boschban dolgozom, olyan deformált fejű és szó szerint ránézésre skizofréniát és mindenféle egyéb súlyos depressziót is okozó nők vesznek körül engem amiknek a látványától a frontinra megivott vilmoskörte pálinka is legfeljebb egy gyengén sikerült babaszellentés erejével ér fel. Szard le ha ronda vagy. Mindenki undorító, végső soron. Ja ha kövér vagy arra nincs mentség, akkor több kaki és bilagit, kevesebb kaja. :(
2015. dec. 24. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!