Ronda lányként kapok valaha munkát?
Azért vicces, hogy van itt olyan aki a közmunkát ajánlgatja, de ő maga egy gereblyét nem fogna meg :)
Kérdező, ennyire ne legyél negatív, már a válaszaid alapján az jön le, hogy ez sem jó, az sem jó. A munkáltatók, HR-esek megérzik, ha valaki alapból negatív, így még kevesebb eséllyel indulsz.
Ronda vagyok, kaptam munkát egy jó kis közösségben. Igaz nem elsőre, rengeteg helyre jelentkeztem, ahol tényleg komolyan gondolják, ott nem fog számítani, hogy ki hogy néz ki. Mindössze legyél ápolt, tiszta, csinos, és nem lesz gond.
Munkát nem a szépség alapján kell keresni.
Vannak olyan ismerőseim, akik csak azért kaptak munkát, mert "szépek", következő hónapban meg ki is rúgták őket, mert persze ahhoz már nem értettek, amit csinálni kellett volna. Munkánál a képességeid és a végzettséged számít leginkább, nem az, hogy ki mennyire szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!