Szerintetek megszűnik valaha a homofóbia?
Én már nagyon várom.
De persze egyeseknek jó, ha arra fecséreljük az időnket, hogy gyűlöljük egymást piti ürügyek miatt.
Egy 19 éved leszbikus lány
"biztos a heteróknak is tökjó lenne 4 fal közt élni, kezetfogni, csókolózni, gyereket nevelni..."
Semmi bajom sincs a kézen fogva sétáló melegekkel, és azzal sem, amikor a csókolózást kulturáltan adják elő, tehát mondjuk nem a busz közepén hangosan cuppogva, provokálva a konzervatív rétegét a társadalomnak, az ilyen exhibicionizmust egyébként hetero párok esetében is megvetem.
A gyerekneveléshez viszont rohadtul semmi közötök nincsen. A gyereknek joga van a lehető legjobb családhoz. MINDEN gyereknek joga van hozzá. A lehető legjobb pedig a hetero pár, apa és anya.
Ami pedig a provokálást illeti, amíg a melegek az Andrássyn masíroznak a keresztény vallást (egyébként nem vagyok keresztény), vagy Magyarországot gyalázva, addig részemről ne akarjanak semmi jogot maguknak.
Nem!
mindig lesznek olyan emberek aki úgy érzik, hogy beleszólhatnak mások életébe, megmondhatják nekik, hogy mi a helyes és mi nem.
Maximum ha nem ilyen magas a sötét bunkók aránya csökkenni fog.
És ha nem lesz politikai érdek gyűlöletet szítani.
Azt se lehet tudni meddig és milyen arányban folytatódik a vallások, vallásosság nyomulása.
Röviden ennyi. Hosszabb téma lenne ez de a terjedelem és a lustaságom.. ))
"ezzel a gyerekneveléses cuclival meg nem értek egyet hogy a melegek ne tudnának jó családot alkotni, dehát mindenkinek lehet véleménye..."
Biztos van olyan aki tud. De egy tökéletes hetero család MINDIG, jobb lesz, mint egy tökéletes meleg család. Egy gyereknek pedig joga van a legjobbat kapni.
Nem hiszem, hogy teljesen belátható időn belül meg fog szűnni a homofóbia. Az ugyanis, hogyan áll valaki hozzá a melegekhez, leginkább neveltetés kérdése, tehát ha a szüleid elítélik a homoszexuálisakat, valószínűleg te is el fogod, kivéve ha hihetetlenül intelligens vagy, és toleráns, (de ebből nem sok van, ugyebár) mert beléd nevelik. Nehéz levetkőzni a szülőktől "örökölt" dolgokat, ez a helyzet. Generációk életein át kell kinevelni ezt egy-egy családból. Jó példa erre nekem az egyik osztálytársam, aki utálja a zsidókat, de arra a kérdésre, hogy miért, csak annyit tudott válaszolni, hogy mert az apukájának is baja van velük. A melegség elítélése is kb. ilyen logikátlan dolog.
Viszont a jó hír az, hogy rengetek toleráns szülő is van a világon, főleg a Magyarországnál fejlettebb országokban. Ők már azt fogják továbbadni a srácaiknak, amit ők is gondolnak, így idővel nőni fog a tolerancia. Ma már rengeteg könyvben és filmben is megjelenik a homoszexualitás, például a tinédzsereknek íródott regényekben is, ez pedig rengeteget segít a dolgon, a fiatalokat ugyanis még könnyebb jó irányba terelgetni.
Úgyhogy a helyzetetek egyre javulni fog, évről évre, évtizedről évtizedre, ebben nem is lehet kételkedni.
# 2
Most ezt a kommentet komolyan gondoltad?Csak mert nem tudom eldönteni hogy melyik szülőd bszott a testvérével hogy egy ilyen retardáltat hozzon a világra.
# 17
Igen, azért melegek bzdmeg hogy ijesztgessék a gyerekeket:D Összeverődnek egy szektába minden 6. hónapban és gonosz családapokaliptisz eljöveteléről beszélgetnek:D Könnyesre röhögtem magam,köszönöm.
Amúgy kérdező, nem fog valószínűleg egy jó ideig,de az ilyen szerencsétlenek miatt többet kell aggódni, amíg itt elszívják az értékes levegőt azoktól akik meg is érdemlik,sajnos nem lesz igazság.Sajnos meg kell várni míg kihalnak,aztán jobb lesz hidd el :D
"Csak mert nem tudom eldönteni hogy melyik szülőd bszott a testvérével hogy egy ilyen retardáltat hozzon a világra."
Bocs, erre nem tudok mit írni. Köszönöm, hogy megcsillogtattad a liberális, toleráns, fejlett nyugati kultúrát. De az is lehet, hogy magadból indultál ki.
Ami a nálunk fejlettebb országokat illeti, a fejlett egy relatív kifejezés itt Európában. Mitől fejlettebb? Mert liberálisabb? Mert több pénzük van? Mert a Jóska azt mondta? Egyébként ami a fejlett országokat illeti lehet, hogy pont a liberalizmus lesz a vesztük. Nem tudom mit tudnak kezdeni annyi bevándorló muszlimmal. Egy Magyarországhoz hasonló, konzervatív, viszonylag kevés kisebbséggel rendelkező ország nem igazán tudja elveszíteni a nemzeti identitását és a kultúráját, csak akkor, ha leigázzák, de esetünkben ez párszor már megtörtént és túl szoktuk élni. Azt viszont nem tudom, hogy mi fog történni például egy tipikus multikulti országgal. Hogyan fogják megőrizni a kultúrájukat, vagy eldobják és Összeurópa? Európai Egyesült Államok? A nemzetek és kultúrák elvesztése szerintem iszonyatos veszteség lenne, és rendkívüli mértékben kiszolgáltatná az emberiséget, könnyen Orwell vagy Huxley egyik disztópiájába csöppenhetünk. A nemzetállamok és a tagoltság csökkentik a kiszolgáltatottságot. Egyébként Orwell a maga nemében zseni volt. Hihetetlen mennyire pontosan előre látta a jövőt, de ez a jövő, ha lehet még bizarabb, a terrorral és félelemmel szemben a fogyasztói társadalom és az individualizmus sokkal nagyobb agymosásra képes.
War is peace, FREEDOM is SLAVERY, ignorance is strength.
Ennyit a liberális eszmékről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!