Lányok! Szerettetek már bele 40-es, nős férfiba? Lett belőle valami? 23/L
Én nem, de az apósom egy nála 25 évvel fiatalabb nőért hagyta ott az anyósomat. Lett belőle házasság, gyerek - aztán a friss húsra is ráunt, őt is csalni kezdte, úgyhogy elváltak.
Őszintén szólva nem szakadt meg a szívem a nőért.
3-as állítsd le magadat! Senki nem írt olyat, hogy szét szeretnék egy családot szakítani! Azt sem írtam, hogy ennyi idős férfi teszi nekem a szépet! A kérdéseimből, hogy szűrtél le mégis ennyi infót? Nem kell a belemagyarázás, csak azoknak a véleményére vagyok kíváncsi, akik a kérdésekre akarnak válaszolni, köszi!
Azt meg hozzáteszem, hogy egy ilyen dologból is csak akkor lehet valami, ha a nős férfi is akarja, akkor pedig nem egyedül a nő a hibás, sőt... A nőnek ugyanis nincs vesztenivalója, a férfinak viszont van, neki kellene mérlegelni, hogy megéri-e vagy sem, hogy elveszítse a családját, ha úgy dönt megéri, akkor szíve joga. Ha újból szerelmes lesz, akkor miért ne kezdhetne új életet más nő mellett? Lehet a feleség is jobban jár ilyenkor, nem kell tovább egy boldogtalan kapcsoltaban élnie, ő is újrakezdheti. És ne legyünk álszentek, sok itt is ítélkező emberrel bármikor megeshet ilyen dolog, mert a szerelem nem úgy működik, hogy előre el lehet tervezni, ezt senki ne felejtse el...
Én nem, Isten ments. De apám ezt csinálja. Már elvált ő is édesanyámtól. A legutóbbi "nagy szerelem" 6 évig tartott, tovább mint bárki gondolta volna. 47 éves fejjel összeállt egy 23 évessel. A csaj egy igazi státuszszimbólum volt, amikor az ájfón, és a drága kocsi nem elég. Vagy jár hozzá?
Na mindegy, most lett vége, és már megvan az új hölgy. Ő egy kicsit értelmesebb, és ő már legalább 26-27 éves. A bibi csak ott van, hogy a csajszi gyereket akar. Hát ez sem lesz egy hosszútávú kapcsolat.
Nekem ennyi tapasztalatom van, bőven elég is. De akik szerint ez természetes, árulják már el, hogy a szexen és a vásárláson kívül, miről szól egy ilyen "apám lehetne" kapcsolat? Beszélgetni tudtok? Értelmes dolgokról, életről, a világról, történelemről, jövőről (stb)??? El nem tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!