Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerettetek már bele...

Lányok! Szerettetek már bele 40-es, nős férfiba? Lett belőle valami? 23/L

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 14:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%
Miėrt ne tudnának?anem mindegyik 27 éves csajt ėrdekli a korosztálya f@ságai.Nem mindenkinek ėletcél a szigeten fetrengeni a lökött pasijãval egymás hányásába.
2013. szept. 8. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Özvegy volt és 50-es. Én 23. Most 15 éves házasok vagyunk kèt szép gyerekkel.
2013. szept. 8. 16:45
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Nem, mivel nem vonzanak az idősebb férfiak. Másfelől az egyik legundorítóbb dolognak tartom, ha valaki egy nős emberre hajt és le se sz*rja, hogy az illetőnek felesége, gyerekei is vannak..
2013. szept. 8. 17:10
 14/21 anonim ***** válasza:
48%
Persze, mert minden 27 éves pasi a hányásában fetreng a szigeten. Akkor ennyi erővel minden harmincas karriert épít, minden negyvenes tisztes családapa, a hatvanasok meg kabrióval járnak, hogy enyhítsék a kapuzárási pánikjukat. Bocs a offért, de szeintem ez hülyeség.
2013. szept. 8. 17:11
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Engem nagyon vonzanak az idősebb férfiak! De csak most fordult komolyabbra egy 40éves férfival, sokkal jobb vele minden, mint a korombeliekkel, akiket csak a bulizás és az ivás érdekel.
2013. szept. 8. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:

Szintén a tanáromba. Néha napján még most is megnézem a suliban, hisz elég jóképű férfi, nem nehéz nem észrevenni. Nagyon szerelmes voltam belé, de közeledni soha nem mertem volna hozzá.

Az érzéseim ma már elmúltak iránta, nekem van barátom, tudtommal neki meg egy elég komoly kapcsolta, amiből házasságot szeretne. Hát...kívánok nekik minden jót! :)

18/L

2013. szept. 8. 18:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Lett, én 19 ő 34 volt. Ma már külföldön élünk 4 éves házasok vagyunk és most júniusban született meg a kisfiunk. 25n és 38 f.
2013. szept. 8. 19:38
 18/21 anonim ***** válasza:

egy ilyen kapcsolatban igen is mindket fel a hibas kiveve ha a no fejehez regolvert fogtak hog yengedjen a nos pasinak.

tanuljatok mar meg mindenki felel a sajat tetteiert nincs artatlan szereplo egy kapcsolatban.

A te eleted a te felelosseged!!!

2013. szept. 8. 19:41
 19/21 A kérdező kommentje:
18-as! És ki írt olyasmit, hogy nem mindkét fél felelőssége, döntése? Én azt írtam, hogy nem kizárólag a nő hibája és máshol sem látom, hogy valaki olyat írt volna, hogy csak az egyik, vagy másik fél a hibás.
2013. szept. 8. 19:48
 20/21 anonim ***** válasza:

Én 23 voltam, a párom 40. 10 éve vagyunk együtt, 5 éves a fiunk, másfél a lányunk. Nem én "robbantottam szét" a családját, ô akart menni. Persze mivel már volt két nagy lánya, így az elején nem kevés türelem és lemondás kellett a részemrôl, hogy ne menjünk szét.

Normál esetben az ember lánya nem vàlaszt magának eleve problémás pasit. Márpedig a családos pasik problémásak. De nekem ô a lelki társam, és végül rendezôdött minden.

(Utóirat: én egy napig sem voltam "szeretô".)

2013. szept. 9. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!