Lányok! Szerettetek már bele 40-es, nős férfiba? Lett belőle valami? 23/L
Szintén a tanáromba. Néha napján még most is megnézem a suliban, hisz elég jóképű férfi, nem nehéz nem észrevenni. Nagyon szerelmes voltam belé, de közeledni soha nem mertem volna hozzá.
Az érzéseim ma már elmúltak iránta, nekem van barátom, tudtommal neki meg egy elég komoly kapcsolta, amiből házasságot szeretne. Hát...kívánok nekik minden jót! :)
18/L
egy ilyen kapcsolatban igen is mindket fel a hibas kiveve ha a no fejehez regolvert fogtak hog yengedjen a nos pasinak.
tanuljatok mar meg mindenki felel a sajat tetteiert nincs artatlan szereplo egy kapcsolatban.
A te eleted a te felelosseged!!!
Én 23 voltam, a párom 40. 10 éve vagyunk együtt, 5 éves a fiunk, másfél a lányunk. Nem én "robbantottam szét" a családját, ô akart menni. Persze mivel már volt két nagy lánya, így az elején nem kevés türelem és lemondás kellett a részemrôl, hogy ne menjünk szét.
Normál esetben az ember lánya nem vàlaszt magának eleve problémás pasit. Márpedig a családos pasik problémásak. De nekem ô a lelki társam, és végül rendezôdött minden.
(Utóirat: én egy napig sem voltam "szeretô".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!