Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerettetek már bele...

Lányok! Szerettetek már bele 40-es, nős férfiba? Lett belőle valami? 23/L

Figyelt kérdés
2013. szept. 8. 14:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem voltam ilyen helyzetben, de ha lennék ezerszer meggondolnám és utána megint és megint ezerszer, hogy megéri-e. Rengeteg ilyen sztorit hallani a nagyvilágban, és az igazság az, hogy ilyen helyzetet jól kezelni nem lehet anélkül hogy valaki, vagy mindhárom fél ne sérülne.

A harmadik fél előtt pedig nagyon veszélyes és rögös az út. Bonyolult helyzetek, kilátástalan jövő, örök bizonytalanság a saját párjában, kapcsolatában, mindig visszakozni a második helyre... stb., még lehetne sorolni akár holnapig is... NAGYON-NAGYON meg kell gondolni. Egy szingli férfi többet tud nyújtani, időben, érzelmileg, tiszteletben, anyagilag, elismerésben, mindenben!

Csak az kezdjen nős férfival, aki megelégszik azzal, hogy nem él teljes életet!

Ott van még egy fontos kérdés is. Milyen férfi az, és mit érezhet valójában irántam, aki megelégszik velem úgy, hogy nem én vagyok a felesége, hanem valaki más?????

Minden rosszindulattól mentesen írom és kérdezem fentieket.

2013. szept. 9. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!