Mit tegyek, hogy legyen újra életkedvem és ne legyek depis?
Egyes vagyok.
A 16-os típus szerintem éppen azt élte át mint te, csak ő valszeg verekedett, megvédte magát aminek nem feltétlen pozitívum lett a vége, befelé forduló lett és elmart maga mellől mindenkit. Valószínűleg ezt mocskosul megbánta és olykor motoszkál a fejében, hogy neki is másképp kellett volna. Viszont, ha valaki ilyen téren segítséget kér, az eszébe juttatja, hogy ő nem tette, pedig kellett volna. Azonban, ha ezt beismeri akkor az egész elmúlt életét elcseszettnek minősíti. Ezért nem csak,hogy nem ismerheti be, hanem mindenkit savaznia kell,aki ezt az utat választja. Végső soron ő nagyobb bajban van ,mint te ne aggódj.
Szerintem.
Na tessék, bejött a roller. Csak így tovább. Viszont nem mondtad még miért vagy "magányos farkas ". Azt hiszem te ezt kényszerből választottad. Nem érzed megnyerőnek a külsőd vagy a kapcsolatteremtéssel van gondod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!