Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy legyen újra...

Mit tegyek, hogy legyen újra életkedvem és ne legyek depis?

Figyelt kérdés
Elég régóta van depresszióm és sajnos a munkanélküliség és ez a vírusidőszak különösen rosszabít rajta. Bár tojok a vírusra, ettől független hordok maszkot, fertőtlenítek de ennyi és annyira negatív hatást ér rajtam, mikor mindenhol a vírus szót látom és hallom, főleg tvn, hogy sokszor elmegy a kedvem mindentől. LEgfőképp a munkahiány hangolt le, de szerencsére keddttől újra neki állok a munkás életbe és ezzel is kicsit kilendültem pillanatnyilag a depis korszakból, de nem teljesen. Sok háztartási cikket szeretnék venni, meg ki akarom festeni a szobámat, kisállatot akarok venni majd, szóval újra boldog akarok lenni. Nekem ilyen kis változtatások is elegek a boldogsághoz. Mostanában elég sok karma jött felém, meg rossz napok. De voltak jók is. De fent említett boldogság elősegítőkhöz kell várnom pár hónapot, míg lesz újra pénzem és addig hogyan bírjam ki? Eddig is megvoltam, de leginkább gépeztem, ettem, ittam, aludtam és ennyi. Miket csináljak, hogy ne vezéreljen a negatív erő engem? Vannak terveim, de pénzihiány miatt soká lesznek teljesítve. Hogyan élvezzem az életet újra? Régebben szerettem nézni a virágokat és szagolni őket, rollerezni a természetben, sportolni a fitnessparkan, sétálni, kirándulni, boltokba menni. De manapság minden napomat itthon töltöm a forgószékemben és gépezek. Valahogy nincs életkedvem semmihez, pedig szeretném újra csinálni amiket régen is szerettem. Sokszor bámulok magam elé vagy sírok, egész nap is aldunékom van. Ötletek esetleg? Légyszi normális válaszokat, mert az itteni trollkoból is néha elegem van. :) 22L

2020. nov. 15. 13:20
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
amúgy köszöönm a normális válaszokat, érdekes volt olvasni őket! amúgy kimentem a levegőre rollizni egyet és már felfrissültem kicsit :)
2020. nov. 15. 17:52
 22/23 A kérdező kommentje:
AMit a 16-os írta az valamiért megborított, tuti valaami unatkozó gyakoris de akkor..hogy kívánhatja valaki hogy haljál meg akkor is? meg életképtelenek nevez mikor fogalma sincs az hogyan élem a napjaimat??
2020. nov. 15. 17:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Egyes vagyok.

A 16-os típus szerintem éppen azt élte át mint te, csak ő valszeg verekedett, megvédte magát aminek nem feltétlen pozitívum lett a vége, befelé forduló lett és elmart maga mellől mindenkit. Valószínűleg ezt mocskosul megbánta és olykor motoszkál a fejében, hogy neki is másképp kellett volna. Viszont, ha valaki ilyen téren segítséget kér, az eszébe juttatja, hogy ő nem tette, pedig kellett volna. Azonban, ha ezt beismeri akkor az egész elmúlt életét elcseszettnek minősíti. Ezért nem csak,hogy nem ismerheti be, hanem mindenkit savaznia kell,aki ezt az utat választja. Végső soron ő nagyobb bajban van ,mint te ne aggódj.

Szerintem.

Na tessék, bejött a roller. Csak így tovább. Viszont nem mondtad még miért vagy "magányos farkas ". Azt hiszem te ezt kényszerből választottad. Nem érzed megnyerőnek a külsőd vagy a kapcsolatteremtéssel van gondod?

2020. nov. 15. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!