Mit tegyek, hogy legyen újra életkedvem és ne legyek depis?
3. vagyok.
Igen, valoban ilyen az elet nem azt a valaszt fogod mindig kapni, amire varsz. De attol fuggetlenul atlatjak a problemadat!
Ebbol epits kedves kerdezo.
Elso, tehat en szirszar tanacsot adtam? En nem igy gondolom! Nezzen tevet, telefonozzon, de ne abba leljen menedeket es a tobbi!!
Sajnos a depressziohoz nem tudok hozzaszolni, odaig nem jutottam.
Igen menjen akkor el egy pszichologushoz, ha ez segit, gozom sincs ( vagy egyszeruen tegyen rendet az eleteben, szeresse magat stb. )
Első vagyok. Nekem alapvetően az a problémám, hogy pl.nem tudjuk a kérdező " mi alapján depressziós" mert hát ő már volt olyan meg most is meg mindig. A depresszió állati komoly. Életminőség romlást okoz, csak nem mindegy az e vagy sem.
Mert, ha megnézitek 90% magát diagnosztizálja és azon kívül semmi alapja rá, hogy amúgy picit elkente a száját az élet meg a pár hónapos megnemértettség. És igen, ha depis, akkor a te tanácsod és az enyém is szirszar, pontosan. Ha nem az, akkor remek tanácsok, de akkor ne keverjük egy mentálhigiénés betegséggel. Ha visszaolvasom igenis azt írja azért érzi kutyául magát, mert nem dolgozott (ez ugyebár megoldòdott) meg mert vannak hiánycikkek az életében, amik meglesznek, ha lesz rá kerete. Leírja, hogy régen boltozott és rollerezett, de fogalmunk nincs a tyúk vagy a tojás volt előbb. Ha segít a tánc a tükör előtt akkor segít a roller is,hát menjen könyörgöm, csinálja, ha az boldoggá tette. Igen, azt sem zárom ki, hogy klinikai depresszióban szenved, bár nagyon nagyon erősen kétlem, ebben az esetben viszont nem is tud magával rosszabbat tenni mint itt várni a sült galambot. A vélemények válaszok eltérnek a kérdező nem azt kapja amit várt, így sitty sutty ezt IS feladja, mint a rollerezést. Minek hátrálsz ki ráadásul egy tét nélküli konfliktusbòl ahelyett, hogy építkeznél belőle. Szerintem nem vagy depressziós csak irtózatosan unatkozol,egy dacos kislány vagy.
Harmadik vagyok. Igaza van az elsonek is. En is a pokolba tudtam volna mindenkit kivanni, aki nem azt mondta amit en hallani szerettem volna. Talan mai napig is van/lesz ilyen. De meghallgatom a velemenyeket es elgondolkdhatsz rajta.
Csak megint magadba fordulsz igy:) Lehet te is adtal mar olyan velemenyt valakinek, ami nem tetszett neki.
22 eves vagy, en 24.. Ideje felnoni es nem csak a negativat latni mindben:)
Szep napot .
Na hogy mindenki tisztában legyen!
Sulis koromban sokat csesztettek, fizikai bántalmazás hálistennek nem volt csak szóbeli..főleg a szakiskolai résznél ahol 2 iskolában se tudtam megmaradni, mert kényszergondolataim lettek, hogy lehet hogy rajtam nevetnek demégsem, engem beszélnek de mást. Valamikor a mosolyomon röhögött a fél osztály mert hüléyn néztem ki és alig páran védtek meg, amitől azóta se mosolygok képeken, meg ha igen akkor is sosem tetszik. Volt e gy lény az egyik szakiban aki megutáltatta velem a fél osztályt, klikkek képződtek, én voltam a prédája. Általánosban a fiúk csesztettek folyton, hogy húzták a szájukat mikor melllém kellett ülniük főleg ebédnél, táncóran stbés zombinak is neveztek a járásom miatt. ja és amikor abban az évben mikor az a csaj megutáltatott akkor kezdődtek a lógós korszakaim és az öngyilkos akarok lenni feejeztek. Ma már nem akarok öngyilkos lenni, de nagyon mély sebeket érintettek a csestetések, mai napig csendes és visszahúzódó vagyok. Később találtam jó szakiskolát ahol végülis oké volt minden meg középsulit. De az általános és az eső szakiskokák évei borzalmasak voltak...Remélem kiegészítettem a történetem. :)
Ez lófax habbal gyikember...a magadfajta lónyálat idejekorán el kellett volna vetetni. Életképtelen vagy. Mégis kinek kellett volna megvédenie te dagadt pitsa?!?!
Halj is meg
Egyes vagyok. Utolsó ez kicsit erős...de értem a lényeget.
Kérdező ez biztos rosszul hangzik, de ezen 99 %-unk átesik. Mindenki megharcolja a harcát a sulikban, mindenki ismeri milyen mikor klikkesednek körülötte és pellengérre állítják valami amúgy nüansznyi baromság miatt. Ezen az elven minden felnőtt embernek sérültnek kellene lennie kicsit. Továbbra is azt érzem hogy ez nem mentálhigiénés betegség. Csak tehetetlen vagy és sértett. Nem vagy megelégedve magaddal, padlón az önbizalmad. És igenis nyitni kell mások felé, mert lehetsz te magányos farkas, de az ember társas lény. Sokáig nem maradhat egyedül, az az egész létét okafogyottá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!