Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én szeretem az anyósomat,...

Victory82 kérdése:

Én szeretem az anyósomat, vagyunk ezzel még igy egy páran?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 16:03
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Szia!Biztos nagyon jó érzés neki,hogy anyának hivod,azért mosolyog!Ez olyan aranyos:)Én véletlenül néha le szoktam tegezni,nem szól érte sohasem.Mi 10 és fél éve vagyunk együtt a párommal,úgyhogy jól ismerjük egymás dolgait anyóspajtással:)
2010. aug. 10. 17:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Én elvagyok vele, olyan tipikus anyuka aki mindig főzőcskézik, süt meg ilyenek. Imádja az unokáját de csak ritkán tud látogatni a kevésbé kedvelt após miatt.

Vannak furcsa dolgok néha de nem rossz szándékú, először azt hitte a fia koszos és éhező lessz de megnyugodott, hogy mosok rá s 10kgot felszedett (rá fért, még így is csak 75kg) :D

2010. aug. 10. 19:20
 13/21 A kérdező kommentje:
Az jó!Most már látja,hogy jó helyen van a kicsi fia:)Nem éhezik,tiszta ruhája is van,gondolom megnyugodott!Jól főzöl biztos,ha ennyit fölszedett a férjed:)
2010. aug. 10. 19:25
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát nem biztos, hogy a főztöm miatt mert az ő hasa egy élőfekete juk, mindent elnyel.:D
2010. aug. 10. 20:43
 15/21 A kérdező kommentje:
Az én párom is most vacsizik harmadszor a gyerekkel:)))))))Nincs is étvágyuk:D
2010. aug. 10. 20:56
 16/21 anonim válasza:

Heló!

Én is kedvelem az anyósomat, még ha leendő anyós is. Sok mindenről tudok vele beszélgetni, és teljesen más hozzáállása a dolgokhoz új lehetőségeket ébreszt sokszor bennem. Nagyon jó, hogy ilyen anyósom van. :)

2010. aug. 12. 12:57
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is csak leendő anyós és apósom lesz... de mindkettőt szeretem. Nekem sajnos nincsen anyukám sem apukám lehet, hogy ez miatt, de semmibe nem szólnak bele. Szeretnék, hogy legyen mindenünk, ne nélkülözzünk, így még összeköltözés nincsen, tanulunk. Mindkettőnk agyát nyomják folyamatosan, hogy szakma az első....!!!! Mint egy szülő, mindig meglepnek valamivel, ahogy én is őket, egymásnak fessük a haját, körmét és stb. anyósjelöltem összes tetvéréhez, rokonához elvitt, megismertetett velük, és sokat segítenek, ahogyan én is, akármiben. Ha barackbefőzés, ha csirkepucolás bármi szóba jöhet közöttünk.

Egyszóval imádom!!!! :D

2010. aug. 12. 14:16
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja én 20 vagyok, ők 41 (após) 40 (anyós)...
2010. aug. 12. 14:17
 19/21 anonim ***** válasza:
kicsit Off,de megírnátok, mi a titka az anyóssal való jó kapcsolatnak? Nekem nehézkesen megy... sajnos... mit tehetek én?
2010. aug. 12. 19:59
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az anyósomat. Minél ritkábban látom,annál jobban. Ezt még a távolság fokozhatja.
2010. aug. 12. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!