Más felnőtt gyerekének is a szájába kell rágni mindent?
Arra gondolok pl. hogy semmit nem vesz észre magától, csak azt csinálja meg amire kérem, vagy elfelejti, vagy mikor észreveszi, hogy állok be a kocsival, akkor áll neki. De semmi nagy dolgot nem kérek pedig, csak egy kicsi takarítást/teregetést, bár azért magától is észrevehetné. Igaz, nem rég kezdett dolgozni, de előtte is ez volt.
Voltunk vendégségben, mikor elmentünk kirándulni, mindent széthagytunk, a nagylány még aludt, nem is lett neki kiadva, mégis mire hazamentünk, nagyban szellőztet, asztal leszedve, új abrosz, elmosogatva, ruha beszedve új két mosás kiteregetve, ahogy mondta "belefért az idejébe".
Ő túl jó, vagy miért van ekkora különbség az én "észre sem veszek semmit"emhez képest?
Uhh, én úgy utáltam, mikor nekem jött azzal anyu, hogy "Te nem látod meg a munkát?"... Dehogynem. Magam után mindig rendet raktam, az én polcaimon le volt törölve a por, de az öcséim után nem voltam hajlandó takarítani soha... Az öcséim most is ilyenek, az egyik velünk is lakik (már saját háztartást vezetek, ahol minden tiszta, és mindig rend van), de a tesóm szobáját még most is nekem kell pakolni meg takarítani, pedig 21 éves.
Szerintem kérd meg, hogy segítsen. Ha nem lázadó korszakban van, akkor fog is. De ne tegyél neki szemrehányást azért, mert "nem veszi észre"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!