Mit lehet tenni, ha rájöttem, hogy az egész családnak én vagyok a fekete báránya?
Úgy értem az egész családot, hogy apukám és anyukám családjának részéről is én vagyok a fekete bárány.
Tehát, hogy nem csak a szűkebb család, hanem mindenki, akivel találkozni szoktunk (nagyszülők, testvérek, testvérek gyerekei, keresztszülők, nagyszülők keresztgyerekei, azok gyerekei, szülők keresztgyerekei).
Igazábol nem ők tartanak engem fekete báránynak, hanem én tartom annak magam. Úgy érzem, hogy az vagyok.
Édesanyám sokszor mondta, hogy üldözési mániám van, de szerintem teljesen alaptalan helyzetekben tette ezt.
Rólam is ezt tartják a rokonaim, de mert mindegyik tanult diplomás ember..és nem, nem lustaságból nem tanultam tovább, hanem mert apámmal olyan helyzetben maradtunk anyám(és a testvéreim elköltözése után), hogy örültünk nem kerültünk az utcára 2008 őszén.Inkább estin végeztem el a középiskolát, mellette amikor tudtam dolgoztam.
Felháborodtak, hogy nem tanultam..Persze, amikor rossz helyzetbe kerültünk egyik sem segített(na nem anyagilag, hanem jogi vagy állásügyben)...Megtanultam figyelmen kivül hagyni őket.Tedd te is ezt szerintem, csak stresszelnél, ami hosszútávon nem tesz jót az egészségednek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!