Hogy mutatnátok be a párotokat otthon, ha c.gány és idősebb is?
A nővérem nevében írom a kérdést, aki tőlem kért tanácsot. Én jobb híján annyit tudtam tanácsolni, hogy kezdjen beszélni róla itthon, hogy megismerkedett valakivel, de ő kicsit idősebb. Azt, hogy c., szerintem még hanyagoljuk...
Kérdeztem róla, mondta, hogy egy buliban ismerkedtek meg még a nyáron a Balatonnál és hogy már szinte nála is lakik. Megnéztem a Facebookon is, sajnos nem az értelmesebb fajtából való. Pl. Iskolák: "az élet iskolája", lefotózva a garázsban a 4 magánrendszámos kocsi, stb. Slusszpoén, hogy 3 gyereke van, 3 különböző nőtől.
Kérdeztem a tesómtól, hogy mivel foglalkozik, vagy dolgozik, de kitérő választ adott, hogy vállalkozó, meg hogy nagyon sok dologgal foglalkozik egyszerre és hogy ő sem érti mindig.
Azt mondja, hogy nagyon szerelmes és nem akarja ezt már a szüleink előtt sem titokban tartani, konkrétan közös karácsonyozást tervez, meg hogy utazzunk majd együtt. Szerintem meg ez így is, úgy is katasztrofális lesz. Nem rasszisták a szüleink, értelmes, diplomás emberek. De mégis, szerintem egy szülő nem ilyen férfit képzel el a lánya mellé.
Kedves 21-es válaszoló!
Már miért ne lennék cigány?! :D
Csak tudom... fekete cigány vagyok bizony, de nem tartozom a kisebbség többségèbe. Nincs magas vegzettsegem, se semmi különleges dolog velem kapcsolatban, viszont tudok viselkedni, megfelelően kommunikálni, illetve a munkám miatt sokan tisztelnek, és én viszont tisztelem mindazokat, akik kiérdemlik. Véleményem szerint, ez teljesen alap dolog, nem kell hozzá semmi különleges képesség.
A kerdezőt és családját rendkívül sajnálom, mert a nővérke cigány barátja, a cigányság nem azon kis rétegét gyarapítja, akik normálisak, hanem épp ellenkezőleg. Kihasználja, tudja, hogy megtehet vele bármit, mert a nővér nem tudja véka alá rejteni érzéseit, és piszok módon vissza fog élni vele a cigány. Elpazarol pár évet az életéből, - ne adj Isten gyereket is csinál neki- aztán tönkrevágja az életét. Marad egyedül gyerekkel/gyerekekkel, és örül majd, ha kifog egy újabb aranyhalat e kegyetlen világból.
Nem is értem az egészet! - tanult, művelt lány, értelmiségi szülők gyermeke. Hogy képzelte, hogy idáig lesullyed? Valaki írta, kicsi az önbecsülése. Egyetértek. Azt kellene benne felerősíteni, és önmagától rájönne rossz ösvényre tévedt. Más opció nincs. Vagy a szülőket bevonni, és messze elkoltoztetni a lányt! Sok sikert kívánok a megoldáshoz, ne hagyjátok annyiba a dolgot, mert az ÉLETE megy rá!!
Maradok tisztelettel: egy cigány
Tuti fent van társkeresőn is.
Én simán megtaláltam az ilyen jó madarakat, ott elkezdtem velük beszélni, persze ők tolták a szöveget én meg print screen és küldtem a barátnőmnek ...
Vagy kérd meg egyik bnőd írjon a csávóra, ha ez sem ébreszti fel veszett fejszve
Ha ez igaz akkor.bizony sürgős intézkedést kell tenni ,észhez kell téríteni lányt.
És tényleg szólj azonnal szüleidetknek hogy kiben szeretett bele kicsi lányuk.
Sajna itt nem a származással van a gond, hanem mindig a körülmények számítanak, hogy az ember hogy/hol/milyen szülőkkel nő fel.
Off:
Én is cigány vagyok, mégis műszaki diplomám van. Normális életet élek. Egyedül, nincs idióta családom, mindenki dolgozik, nem lopnak, fürdenek stb.😀. ( tipikus előítéletek)
Viszont sajnos az ismerkedés az előítéletek miatt kb. lehetetlen, bár annyira nem látszik rajtam :/ aztán még így is. Bezzeg ilyen aki meg a rosszabik fajta, simán tud ismerkedni :/
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!