Hogy mutatnátok be a párotokat otthon, ha c.gány és idősebb is?
A nővérem nevében írom a kérdést, aki tőlem kért tanácsot. Én jobb híján annyit tudtam tanácsolni, hogy kezdjen beszélni róla itthon, hogy megismerkedett valakivel, de ő kicsit idősebb. Azt, hogy c., szerintem még hanyagoljuk...
Kérdeztem róla, mondta, hogy egy buliban ismerkedtek meg még a nyáron a Balatonnál és hogy már szinte nála is lakik. Megnéztem a Facebookon is, sajnos nem az értelmesebb fajtából való. Pl. Iskolák: "az élet iskolája", lefotózva a garázsban a 4 magánrendszámos kocsi, stb. Slusszpoén, hogy 3 gyereke van, 3 különböző nőtől.
Kérdeztem a tesómtól, hogy mivel foglalkozik, vagy dolgozik, de kitérő választ adott, hogy vállalkozó, meg hogy nagyon sok dologgal foglalkozik egyszerre és hogy ő sem érti mindig.
Azt mondja, hogy nagyon szerelmes és nem akarja ezt már a szüleink előtt sem titokban tartani, konkrétan közös karácsonyozást tervez, meg hogy utazzunk majd együtt. Szerintem meg ez így is, úgy is katasztrofális lesz. Nem rasszisták a szüleink, értelmes, diplomás emberek. De mégis, szerintem egy szülő nem ilyen férfit képzel el a lánya mellé.
Próbáltam neki mondani, hogy talán nem ez a férfi lesz számára az igazi, de hajthatatlan.
Azt mondja, hogy mellette rögtön biztonságban érezte magát és hogy tökéletesen megértik egymást. A nővérem 22 éves, ez a férfi 43. El nem tudom képzelni, hogy mi lehet az a téma, amiben ők tökéletesen egyetértenének.
Az a gond, hogy a tesómnak eddig az életében mindig a tanulás volt az első. Ő mindenhol kiemelkedő akart lenni, mindenből a legjobb. Egyetemen is folyamatosan tanult, prezentált, versenyekre járt. Nem volt soha az az igazán bulizós lány, 2-3 havonta, ha elment talán. Ismerkedni sem ismerkedett szerintem évek óta, mert 16 éves korától 19 éves koráig barátja volt és nagyon nehezen tette túl magát rajta. Szóval szerintem ő most azért is van annyira oda érte, mert végre valakitől megint megkapja a figyelmet és a szeretetet (?).
A gyerekekre annyit mondott, hogy "hát egyik nő sem lett az igazi, mint kiderült". És hogy azért nem szakít senkivel, mert volt a múltban pár félresikerült kapcsolata.
Őszinte leszek. Mondom ezt úgy, hogy a legjobb barátnőm cigánylány, a szüleit is mádom. Sógorom is cigány, de ő soha 1 napot nem volt munkanélküli. Becsületesen dolgozik, és imádja a nővéremet, lassan 26 éve boldog házasok. Szóval nekem nincs bajom a cigány emberekkel, mert van köztük akik becsülezes, szeretnivaló emberek. De ha a lányom egy ilyen semmirekelővel állítana be, akkor teljesen mindegy hogy fehér vagy cigány. Lebbe belőle balhé, hogy a lányom annyira ostobán vak, hogy nem látja az igazságot. VAgyis egy semmirekelő, tolvaj alak, aki már 3 nőt felcsinált. GYerekeit tuti nem támogatja, és lehet a fele igazságot sem tudja, pl: börtöntöltelék. Nem örülnék neki. Nem írtad mennyi idős a nővéred, és mennyi a srác.
Mert ez is fontos. Ha a nővéred még kiskorú, akkor tennék róla, hogy a srác önként elmenjen, és békén hagyja. Ha már elmúlt 18 éves a nővéred, akkor csak annyit tehetek, hogy nem engedem be a házamba, és nem veszek tudomást róla.
Mennyi ilyen van sajnos. Nem a származása a baj. Hanem a tipikus rosszfiú kétes ügyletekkel 3 gyerekkel stb. Én biztos belebetegednék ha a lányom ilyen pasit választana.
Én konkrétan kavartam c*gány lánnyal fél évet, aki diplomás volt, saját lakás, igényes nő stb. Már azóta van egy magyar férje de beszéd szintjén jóban vagyunk. Szóval nem a származás a baj hanem, hogy a pasi ki tudja mibe viszi majd bele. Sajnálom. :(
Nem aranyásó egyáltalán!
Mi sem élünk rosszul, sőt, szerintem bőven a magyar átlag felett élünk még mi is a tesómmal, úgy, hogy egyikünk sincs 25. De nyilván a garázsunk nincs tele minimum 40 milliós autókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!