Szerintetek elköltözzek vagy maradjak és tanuljak tovább?
32-es, igen, ez a kérdés is megér egy misét. Ugye itt a gyk-n mindig azzal szoktak jönni, hogy ha negyven éves, akkor is a kölyke, bla..bla..bla..
Fura az anya is a sztoriban.
Hát nem tudom, kérdező, azért gondolkodj el rajta, mi a tökömet csináltál az elmúlt 5 évben, mióta hivatalosan is nagykorú vagy...
Mert a leírásod alapján nem sok mindent. Más ennyi idősen már egyetem mellett is rég dolgozik és gyüjt a lakásönerőre.
Te meddig akarsz mèg lébucolni?
Havi 50ezer nyelvre, ennyiből önköltséges nyelvszakra is beiratkozhattál volna. :) Persze, nem tudom, milyen szinten vagy, vagy milyen nyelvet tanulsz. Egyébként érdemesebb volna teljes állásban dolgoznod, és persze, valami jobban fizetőt nézni, és mellette tanulni a nyelvet. Én teljes állás mellett tanulok harmadik nyelvet autodidakta módon, nem fizetek semmilyen tanárnak vagy iskolának, ja és mellette még egy képzésre is beiratkoztam.
Szerintem rosszul priorizálsz, ha útban vagy nagyon és nem érzed jól magad, menj el, de előtte rendezd az anyagi helyzeted. Elárulom, önmagában a nyelvtudással nem lesz egycsapásra jó munkád, ahhoz további soft és hard skillek is kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!