Elköltözzek ilyen helyzetben, vagy maradjak a szüleimnél?
Namost, a párodnak lesz egy lakása, nem nektek, mert gondolom te egyetem mellett nem fogod eltartani magad, plusz hitelt is fizetni. Persze ha arányosan beleteszed a 4 ève gyűjtött pènzed, akkor megszerezhetsz bizonyos rèszt. Azt te èrzed mennyire erős a kapcsolat.
Ha ott van egyetem ahova jársz majd, akkor nem kèrdès, menni kell csinálni az èletet. A szüleid majd megbèkèlnek, ha van egy kis eszük, belátják, hogy nem lenne nekik sem jobb, ha mellettük savanyodnál.
Nincs hitel, ez a lakás nem hitelből van. Családjától kapja.
Mint írtam, véletlen ment ebbe a kategóriába a kérdésem :)
Köszönöm a véleményed, ment a zöld like :)
Nagyon hajlok én is erre az álláspontra. Drágák az ingatlanok, és nagyon jo környéken pedig lehetetlen olcsó lakást találni. Ezt a lehetőséget hiba lenne elengedni, hiszen saját lakással "gyerekjáték" egy élhető otthont kialakitani.
A szüleiddel semmiképp nem maradnék, rád vannak telepedve. Felnőtt vagy. Véleményük lehet arról, amit csinálsz, de ne akarjanak parancsolgatni.
Viszont ha odaköltözöl, akkor teljesen kiszolgáltatott helyzetbe navigálod magad. Kitartott leszel az ő házában. Nem lehet egy szavad sem, ha valami nem tetszik. Én ezt sem viselném el szívesen.
Nem vagyok várandós. Messze még, hogy saját gyereket vállaljak, csak ha már valahova költözöm akkor figyelembe veszem a jövőmet is. Egyszer úgyis akarok majd, de csak egyetem után mindenképp. Erős alapot szeretnék neki teremteni ezért sem maradnék a jelenlegi lakóhelyemen. Itt nem lenne jövője.
Dolgoztam már, tanultam már egyetemen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!