Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjed nem köszönt fel sem...

Férjed nem köszönt fel sem szülinapodon, sem névnapodon. Mit tennél?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 20:52
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
1%
Aki azt mondja, a "lelki" bántalmazás jobban fáj, mint a testi, azt nem verték szét úgy istenigazán se a szülei, se az iskolatársai.
2020. okt. 12. 10:49
 32/37 anonim ***** válasza:
85%

A névnapom nem érdekel, születésnapom viszont jól esik egy kis figyelmesség. Ajándékot már nem várok el mert mindent meg eszek magamnak amire szükségem van, csak valami jelképes dolgot higy gondolt rám, virágot. Mivel régen vagyunk együtt elkövetkezett az idő amikor már nem a tárgyi ajándékokat részesítjük előnyben (kifogytunk az ötletekből is) hanem inkább valami programot csinálunk vagy főzünk valamit.

Tehát ha még egy jelképes virágot (nekem minden szép, a legolcsóbb is) se kapnék az rosszul esne. Ha sorozatosan fordulna elő hogy nem érdekli higy mit gondolok, azt jelentené higy tojik rám, arra higy mit érzek stb. Tehát ez nem csak a szülinapról szól.

De ki is derült hogy nálatok más, komoly problémák is vannak úgyhogy én sem rugóznék ezen a szülinap dolgon. Ha valóban olyan erős vagy mint ahogy leírtad, mármint elválnál 3 gyerekekkel akkor tedd meg amíg a gyerekek nem szenvednek még nagyobb lelki sérülést. Maradjon meg egy pár év a tinikorukból amire nem úgy emlékeznek vissza hogy az apjuk terrorizálta őket. Még te is tudsz új párt találni, de ha nem akarsz vagy nem jön össze akkor legalább nyugalomban leszel.

2020. okt. 12. 11:35
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem mentem volna hozzá ilyen férfihez...
2020. okt. 12. 12:24
 34/37 anonim ***** válasza:
66%
Következő születésnapján(ha még együtt lennénk, mert ez szerintem csak egy apró probléma a rengeteg masik miatt, mivel telibe sz. rna) tükröt tartanek neki. Elfelejtenem az ővét, semmivel nem készülnek. Így kölcsönösen meg lennenk, bantva, es nem is tudomminek maradnek egy ilyen szomoru, oromtelen kapcsolatban... Csak megint ezzel az a baj h göngyölődik a sz@r...szóval nem szeretnék egy ilyen kaocsolatban lenni.
2020. okt. 12. 12:47
 35/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem fordul elő,mert én már napokkal előtte mondom neki, hogy ne csináljon más programot, megyünk étterembe a szülinapomon. Eszembe nem jutna ilyenkor főzni, vagy otthon kajálni. Szóval tisztában van a dátummal, így hogy felhívom rá a figyelmét, esélye nincs elfelejteni.
2020. okt. 12. 14:06
 36/37 anonim ***** válasza:
67%

Teljesen őszintén szólva nekem nem fontos az ilyesmi, a névnap meg pláne egy kamuünnep szóval azt egyáltalán nem ünneplem.

A kérdésben viszont egyértelmű, hogy ez a legkisebb probléma ebben a kapcsolatban, nem tudom mi tart még mellette, de minél tovább vársz, annál többet sérülsz te is és a gyerekek is.

2020. okt. 12. 17:58
 37/37 anonim ***** válasza:
95%
31es Nem tudom honnan szeded ezt a baromságot. Engem elég gyakran szarrá vertek kiskoromban a szüleim, egyszer az orromat is eltörték, mégse ez maradt meg jobban, a lelki terror, megalázás, verbális erőszak és nyilvános megszégyenítés amit anyám művelt sokkal traumatizálóbb volt és sokkal nehezebb volt rajta túljutni.
2020. okt. 12. 17:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!