Férjed nem köszönt fel sem szülinapodon, sem névnapodon. Mit tennél?
A névnapom nem érdekel, születésnapom viszont jól esik egy kis figyelmesség. Ajándékot már nem várok el mert mindent meg eszek magamnak amire szükségem van, csak valami jelképes dolgot higy gondolt rám, virágot. Mivel régen vagyunk együtt elkövetkezett az idő amikor már nem a tárgyi ajándékokat részesítjük előnyben (kifogytunk az ötletekből is) hanem inkább valami programot csinálunk vagy főzünk valamit.
Tehát ha még egy jelképes virágot (nekem minden szép, a legolcsóbb is) se kapnék az rosszul esne. Ha sorozatosan fordulna elő hogy nem érdekli higy mit gondolok, azt jelentené higy tojik rám, arra higy mit érzek stb. Tehát ez nem csak a szülinapról szól.
De ki is derült hogy nálatok más, komoly problémák is vannak úgyhogy én sem rugóznék ezen a szülinap dolgon. Ha valóban olyan erős vagy mint ahogy leírtad, mármint elválnál 3 gyerekekkel akkor tedd meg amíg a gyerekek nem szenvednek még nagyobb lelki sérülést. Maradjon meg egy pár év a tinikorukból amire nem úgy emlékeznek vissza hogy az apjuk terrorizálta őket. Még te is tudsz új párt találni, de ha nem akarsz vagy nem jön össze akkor legalább nyugalomban leszel.
Teljesen őszintén szólva nekem nem fontos az ilyesmi, a névnap meg pláne egy kamuünnep szóval azt egyáltalán nem ünneplem.
A kérdésben viszont egyértelmű, hogy ez a legkisebb probléma ebben a kapcsolatban, nem tudom mi tart még mellette, de minél tovább vársz, annál többet sérülsz te is és a gyerekek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!