Igen, felköszöntöm, volt, hogy magam sütöttem a tortáját. Nem ver senkit, szóban bántalmaz, lelkileg.
2020. okt. 11. 22:16
22/37 anonim válasza:
A férjed bensőséges verbálisan bántalmazza a gyerekeidet, de neked az a bajod, hogy nem köszönt meg???
2020. okt. 11. 22:32
23/37 anonim válasza:
Semmit, mert nem ünneplem. Amúgy pont az ilyen emberek miatt vagyok ott ahol. A lelki bántalmazás jobban fáj mint a testi, mégsem foglalkoznak vele. Már úgy vagyok vele hogy senkiben sem bízok és nem is szeretnék senkit az életembe, úgyis csak elhagyna és ott rúgna belém ahol a legjobban fàj.
2020. okt. 11. 22:41
24/37 anonim válasza:
Hát a szülinapomra mindig süt tortát viszont a névnapomat elfelejti :( de ő hisztizne ha elfelejteném... a szülinapomat is onnan tudja, hogy a bátyám figyelmezteti előtte... sokszor gondolkodom vajon magátol eszébe lennék-e, de a bátyám mindig szól neki mert tudja, hogy akkor rossz napom lenne. Sokszor gondolkodom vajon fontos vagyok-e, mert ha igen akkor tudná... mèg várok aztán majd kiderül
2020. okt. 11. 23:23
25/37 anonim válasza:
Nem lenne nagy katasztrófa. Bár az én férjem a szülinapot nem felejti el, meglepit is szoktam kapni. A névnapot nem ünnepeljük.
2020. okt. 11. 23:39
26/37 anonim válasza:
2020-ban mikor mindenki zsebében ott az okostelefon egyszerűen nincs létjogosultsága annak, hogy elfelejti/nem emlékszik rá. De tudjátok mit? 1980-ban sem volt ennek létjogosultsága, mert nem kell megjegyezni, nem kell emlékezni, 1 percbe telik felírni a naptárba (bár igaz az nem csipog). Egyszerűen szarik bele mindenki aki "elfelejti". És persze már jön is az önigazolás a sok lábtörlőtől, "nekem nem is fontos" és "én nem ünneplem". Annyira szar kapcsolatokban vagytok, ahol egy szál virág és pár kedves szó már túlzó elvárásnak számít. Engem ez őszintén elszomorít.
2020. okt. 12. 02:32
27/37 anonim válasza:
"Nem felejtette el, még meglepit is ígért szülinapomra, állítólag biciklit akart venni, mikor indulná
Mikor indultunk, mondta, hogy most mégse lesz bicikli. Ennyi"
Nekem ebből nem az jön le, hogy nem köszöntött fel.
Amúgy meg nem kell a kifogásokat keresni, ha nem vagy mellette boldog, akkor nem kell vele élni, el lehet válni.
2020. okt. 12. 06:46
28/37 anonim válasza:
Hogy le lett pontozva 26-os, pedig annyira igaza van. Sok szerencsétlen "nem is érdekel, nem ünneplem" mert már a szülői családban is ez volt és így szokta meg. Jobb esetben pedig magának hazudik.
2020. okt. 12. 08:00
29/37 anonim válasza:
Ha a gyerekeid azt mondják, hogy add be a valopert, akkor abban lehet valami. Jobban adnék a véleményükre, mint idegenekere itt.
Egyébként az exem ugyanezt csinálta, csak megigerte, hogy ad valamit szulinapra, de utána nem lett belőle sosem semmi.
Akinek fontos vagy az gondol rád.
2020. okt. 12. 08:22
30/37 anonim válasza:
28!
Külföldön élek, nálunk a névnap nem létezik, nem is ünnep. Anyám és a húgom köszönt ezen a napon fel, ha nem teszik, nem is tudom hogy aznap van. Komolyan nem érdekel amúgy.
Születésnapot ünnepelünk, az itt hatalmas családi esemény. De van akinek az se fontos. Miért nem lehet elhinni, higy van iylen is?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!