Férjed nem köszönt fel sem szülinapodon, sem névnapodon. Mit tennél?
Mikor indultunk, mondta, hogy most mégse lesz bicikli. Ennyi. Nem is akartam, elég lenne egy virág is. Igen, figyelem is jó lenne.
Erősen gondolkodok, hogy elhagyom, 3 gyerekünk van, van munkahelyem, így is egyedül rendezem a gyerekeket (alsósok), dolgozok, ellátom a háztartást, javarészt mindent a fizumból fizetek, úgyhogy egyedül is menni fog, még csak 40 vagyok...
Ez nagyon szomorú, de sajnos általános a férfiaknál. Nekem sem volt soha olyan pasim aki észben tartotta volna a szülinapomat :( És ez az, hogy az ember nem ajándékot vár meg csinnadrattát, hanem egy jelzést hogy fontos a párjának. Aki nekem fontos, annak tudom a fontos dátumait.
Gondolom sokkal komplexebb a probléma a köszöntés elmaradásánál, ha már a váláson gondolkodsz. Bátor és talpraesett nő vagy, jó látni hogy ilyen is van a sok gyenge társfüggő mellett.
Azért akarsz egyedül maradni 3 gyerekkel, mert a férjed nem ünnepli a napjaidat???
Szegény gyerekeid!
(lehet lepontozni)
17-re:
Van itt nagyobb gond is, mint a köszöntés elmaradása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!