Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjed nem köszönt fel sem...

Férjed nem köszönt fel sem szülinapodon, sem névnapodon. Mit tennél?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 20:52
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Mikor indultunk, mondta, hogy most mégse lesz bicikli. Ennyi. Nem is akartam, elég lenne egy virág is. Igen, figyelem is jó lenne.

Erősen gondolkodok, hogy elhagyom, 3 gyerekünk van, van munkahelyem, így is egyedül rendezem a gyerekeket (alsósok), dolgozok, ellátom a háztartást, javarészt mindent a fizumból fizetek, úgyhogy egyedül is menni fog, még csak 40 vagyok...

2020. okt. 11. 21:42
 12/37 anonim ***** válasza:
16%
Mi a férjed álláspontja?
2020. okt. 11. 21:44
 13/37 anonim ***** válasza:
84%

Ez nagyon szomorú, de sajnos általános a férfiaknál. Nekem sem volt soha olyan pasim aki észben tartotta volna a szülinapomat :( És ez az, hogy az ember nem ajándékot vár meg csinnadrattát, hanem egy jelzést hogy fontos a párjának. Aki nekem fontos, annak tudom a fontos dátumait.

Gondolom sokkal komplexebb a probléma a köszöntés elmaradásánál, ha már a váláson gondolkodsz. Bátor és talpraesett nő vagy, jó látni hogy ilyen is van a sok gyenge társfüggő mellett.

2020. okt. 11. 21:48
 14/37 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozik vele hogy megbántott, még ő van megsértődve, még én vagyok a buta!!! Ezt kapom a névnapomon!
 15/37 anonim ***** válasza:
7%

Azért akarsz egyedül maradni 3 gyerekkel, mert a férjed nem ünnepli a napjaidat???

Szegény gyerekeid!

(lehet lepontozni)

16/37 A kérdező kommentje:
Ő nem felejtette el, szándékosan nem foglalkozott a szülinapommal és névnapommal, 1 hét a különbség.
2020. okt. 11. 21:51
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a gyerekeimnek hiányozna. Te mit éreznél, ha a 11 éves fiad mondja neked, hogy add be a válópert, mert az apja azt mondta neki, hogy szétveri a fejét!!
2020. okt. 11. 21:53
 18/37 anonim ***** válasza:
93%

17-re:

Van itt nagyobb gond is, mint a köszöntés elmaradása!

2020. okt. 11. 21:55
 19/37 anonim ***** válasza:
16%
Te felszoktad köszönteni? Ha igen, akkor jogos a felháborodásod.
2020. okt. 11. 22:07
 20/37 anonim ***** válasza:
90%
Figyu, ha amúgy egy vadbarom, aki veri a gyerekeit és/vagy téged, akkor nyilván nem kérdés a kérdés. De akkor meg miért kell megvárni a válással, hogy kiderüljön: a névnapodra megveszi-e neked biciklit?
2020. okt. 11. 22:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!