Ma van a szülinapom. Normális, hogy a saját anyám egyedül hagy? Bőghetnékem van.
Ezek szerint megünnepelték, csak nem ma. Ezen kár kiakadni. Kiakadni max. azon lehetne, ha teljesen elfelejtették volna.
Hány éves vagy? Sosem fordult még elő, hogy mondjuk hétköznapra esett a születésnapod, de éppen ezért a legközelebbi hétvégén ünnepeltétek? Azért nem a világ vége, hogy most egy nappal előbb tartottátok...
Van ahol nem ünneplős típus a család...
Nálunk is mindig így volt, pedig én imádom az ünnepeket, az egész házat feldíszíteném, de senki más nem ilyen.
Szóval átérzem. :(
Próbálj olyan embereket keresni, barátokat, akiknek hasonló dolgok fontosak, mint neked, jobbat nem tudtam kitalálni én sem.
Ha szeretnél beszélgetni, szívesen "meghallgatlak".
És boldog szülinapot! :)
Ez nem olyan nagy tragédia, ne foglalkozz vele. Foglalkoz inkább magaddal, olvass egy jó könyvet, nézz egy jó filmet, törődj magaddal, ez ma a te napod, ne hagyd hogy bárki is elrontsa!
Boldog szülinapot!!! 🙂
Boldog születésnapot! 🙂 Ünnepi hangulatod van csak nincs kivel tölteni a napot. Én is a napján szeretem ünnepelni, esetleg utána. Előtte soha, de ha másoknak így jó akkor persze az más. Egyszerűen csak aznap van hangulatom. Ha utána van ünneplés (felhajtáshoz soha nem ragaszkodtam) akkor is a napján egy jelképes köszöntés nekem is jól tud esni. Meg lehet oldani. Pl sütibe tenni egy gyergyát, vagy koccintás valamivel. Valami pici dolog ami feldobja a napot.
Lehet hogy anyukád magából indul ki, meg abból hogy végülis felköszöntött. Van hogy ezt hozza az élet. Lesz még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!