Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjed nem köszönt fel sem...

Férjed nem köszönt fel sem szülinapodon, sem névnapodon. Mit tennél?

Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 20:52
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
59%
Nem mentem volna hozzá ilyen emberhez. De ez én vagyok. Neked megfelelt így, oltártól való távozás után peig reklamációnak helye nincs.
2020. okt. 11. 20:54
 2/37 anonim ***** válasza:
35%
Elhagyom..... mi lesz kesobb?
2020. okt. 11. 20:57
 3/37 anonim ***** válasza:
63%
Leszarom, egyiket sem ünneplem
2020. okt. 11. 20:58
 4/37 anonim ***** válasza:
56%

Ugyan én férfi vagyok és nincs

még feleségem.

Nálam nem lenne baj,nem ünneplem.

2020. okt. 11. 21:00
 5/37 anonim ***** válasza:
30%
Semmit, megszoktam. Fogalma sincs mikor van. 12 éve vagyunk együtt, ha nem mondom meg mikor van nem készül rá, célozgatás felesleges.
2020. okt. 11. 21:06
 6/37 anonim ***** válasza:
92%
Nem “unnepelni” kell,de nyilvan jol esik az embernek hogyha gondolnak ra. A parodtol azert elvarhato lenne,en megkerdeznem,hogy nem felejtett e el valamit,mast nem igazan tudsz,aztan megmondani neki hogy rosszul esett...Szerintem nem nagy esz kell hozza hogy ket datumot megjegyezzen az ember ha mar szeretek valakit,nem tudom o hogy van vele,en igy nem ereznem magam fontosnak,eleg kiabrandito lenne.
2020. okt. 11. 21:06
 7/37 anonim ***** válasza:
36%
Semmit, emiatt senkire nem tudnék haragudni. Általában fogalma sincs, hányadika van.
2020. okt. 11. 21:13
 8/37 anonim ***** válasza:
65%
Én annyit mondanék neki, hogy amúgy 1 évvel idősebb lettem 😂
2020. okt. 11. 21:16
 9/37 anonim ***** válasza:
88%

Mit tennek a helyedben:

Van okostelefonja? Biztos van. Irjad be a naptarjaba es állítsd be a jelzest, ertesitest 1 hettel előrébb neki.

Velemenyem: Ha ezek utan sem sikerul felkoszontenie az nagyon szomoru... Egy bunkonak tartanam. En nem tudnek egy figyelmetlen, udvariatlan emberre felnezni. Ha nem tudnek felnezni a páromra nemis lennek vele. Kölcsönös figyelmessegen, tiszteleten alapul a hazassag számomra,ami,Oda-vissza jár. Nemis ajandekot varok el, hanem főleg a figyelmesseget. Remélem megkapod a figyelmet, tiszteletet es a kellő szeretet a jövőben.

2020. okt. 11. 21:28
 10/37 A kérdező kommentje:
Nem felejtette el, még meglepit is ígért szülinapomra, állítólag biciklit akart venni, mikor indulná
2020. okt. 11. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!