Hová mehetnék? El kell tűnnöm innen!

A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:41
Te mekkora egy nyomorék vagy.. nem látod így is milyen rossz neki te még ... te is bántod.. hát..

Miert utaltak a suliban? Ne haragudj, de mindenki atesik ilyen erzeseken, amikor ugy erzi hogy utaljak, meg nem szeretik. Ilyenkor mas se szeret iskolaba jarni! De nem lehet mindenki magantanulo emiatt! Azzal csak meg jobban elzarod magad a tarsadalomtol, es nem tanulok meg az ELETBEN hogy hogyan kell ugy viselkedni, hogy ne utaljanak, es hogyan kell NEM foglalkozni az igazsagtalan kikozositesekkel! Vitrinben elsz az a bajod, nem ismerem a "betegseged" minden reszletet de szerintem nem volt jo otlet ez a magantanulosdi!!! Hogy fogod igy az elet akadalyait venni? Szamkivetett voltal? Nem lehet, hogy csak annak tartottad magad? Es azza valtal?
Lepontozhatsz, de ez a velemenyem.
25/L

13:25-ös
a fölöttem levőnek (25/L) hát hidd el nem mindenki megy keresztül ezen. vannak akiknek télleg problémáik vannak emiatt, nem értem miért állnak úgy hozzá az emberek, hogy ezt csak azér csinálják egyesek hogy felvonják magukra a figyelmet.( ezt igy általánosan mondom)
ami meg a kérdésed illeti, valamilyen tábor, gyülekezet, sehova nem tudnál menni?
és miért volt neked mindig nehéz beilleszkedni?

13.42-nek: Miért nyomorék? Mert megmondta a véleményét? Ez az oldal arra való, hogy az ember ne csak azt hallja amit hallani akar, hanem olyan emberek véleményét akik máshogy gondolkodnak mint ö! Aztán vagy elgondolkodik vagy nem!
Hány éves vagy, kérdezö? Van testvéred, vagy egyke vagy?
Miböl gondolod, hogy a szüleid nem foglalkoznak veled?
Hogy vagy magántanuló, jár hozzád tanár, és vele tanulsz? vagy hogy van ez? Világosíts fel kérlek.
Elözö voltam.

13:47
mi az, h a szülei nem engedik vissza?még azt se tudjuk hány éves!ilyen nincs,h a szülő csak gondol egyet és kib@ssza a gyerekét és hagyja csövezni!Ne viccelj már....milyen szülő az ilyen....ha van 18,akkor lehet,h azt mondaná vissza se gyere,de h kidobja és hagyná csövezni....te is okos vagy...
Te meg kedves kérdező, tényleg Hipochonder vagy...túlzásba viszed ezt,h "NEM SZERET SENKI" de csak beképzeled magadnak,am meg nekem is illyesféle bajom volt,csak mással kapcsolatban és mára már javultam,de nagy hülyeség lenn eltűnni,ezzel semmit nem oldasz meg...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!