Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért távolságtartóak velem a...

Miért távolságtartóak velem a párom szülei?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, a szüleim nagyon gazdagok de én szerencsére nem vagyok elkényeztetve. Nem járok méregdrága ruhákban, a telefonom is alsó kategóriás, nem vagyok felvágós. Sosem mondanám senkinek, ami a szüleim pénze az az ő sikerük nem az enyém. Mégis furcsán viselkednek velem a barátom szülei akivel fél éve járok, mióta egyszer látták anyum autóját ami egy céges Tesla szóval még csak nem is saját. Azóta kicsit távolságtartóbbak, nem olyan barátságosak. Miért?

Nagyon szeretem a barátomat.

2020. szept. 24. 07:57
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%

Lehet, hogy nem tudják, hogyan reagáljanak.

Viselkedj természetesen, majd megszokják.

2020. szept. 24. 08:04
 2/33 anonim ***** válasza:
34%

Meglehet, hogy szégyenlik, hogy nem annyira tehetősek.

Meg az is lehet, hogy nem akarnak veled szorosabb viszonyt ápolni, minek kedveljenek meg, úgyis nemsokára szakítani fogtok. Ami amúgy reális gondolkozás, az a ritka ha a gazdag szülők gyermeke együtt marad a szegény szülők gyerekével.

2020. szept. 24. 08:17
 3/33 A kérdező kommentje:

De engem nem érdekel az anyagi helyzet, sosem akartam futó kapcsolatot.

Mondjak valamit?

2020. szept. 24. 08:19
 4/33 anonim ***** válasza:
64%

Itt nem is rólad van szó, hanem a párod szüleinek a gondolkodásáról és az ő tapasztalatukról.

ŐK gondolhatják azt, hogy egy idő után úgysem fog működni.

És amúgy tényleg nem szokott hosszútávon, de ebbe nem megyek bele, mert nem ez a kérdés tárgya, csak azért írtam, hogy viszonylag megalapozott, ha ezt gondolják a párod szülei.

2020. szept. 24. 08:29
 5/33 A kérdező kommentje:
Miért nem szokott működni? Írd le kifejtősen, légyszíves! :) érdekel
2020. szept. 24. 08:33
 6/33 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szégyellősek, hogy a te családod gazdag, és az ő családja kevésbé
2020. szept. 24. 09:02
 7/33 anonim ***** válasza:
93%

Nem vagy elkényeztetve, de megszoktál egy életszínvonalat. Ha a párod azt nem tudja biztosítani, és te nem vagy hihetetlenül rugalmas, akkor ez könnyen vezethet a kapcsolat megromlásához.

Lehet, hogy ti lesztek a kivétel, mert olyan is van. :) De a pénz még ilyen különbségek nélkül is kőkemény konfliktusforrás lehet. Rengeteg kapcsolat hidegül el anyagi gondok miatt.

2020. szept. 24. 09:07
 8/33 anonim ***** válasza:
96%
Lehet, hogy semmi köze a dolognak a vagyoni helyzethez. Én csak nagynéni vagyok, de meguntam, hogy megszeretek valakit, akivel, ha az unokaöcsém szakít, én is szakítsak, szóba se álljak vele, mert mit szól az új barátnő. Én egy ilyen eset után már nem bratyizok, majd aki a felesége lesz, azt közelebb engedem.
2020. szept. 24. 09:10
 9/33 anonim ***** válasza:
81%

A társadalmi hierarchiát minden korban meghatározza a vagyoni helyzet.

Jóval tehetősebb emberek gyermekünkkel egykorú gyerekeit nem lehet azzal a fajta természetességgel kicsit gyerekként kezelni, mint azokét akik velük kb. egy szinten vannak. Gazsulálni (szolgain hízelegni) meg nem akarnak neked, ezért marad a távolságtartó viselkedés.

És még féltik fiúkat is, hogy sérül, mert ő teljesen oda van érted. Kinézik, hogy neked meg csak játékszer, akit majd eldobsz.

2020. szept. 24. 09:11
 10/33 anonim ***** válasza:
44%
A férfiak egóját rombolja, ha a feleségük sokkal módosabb náluk. Ez elkerülhetetlen.
2020. szept. 24. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!