Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha az egyedül élő, idős...

Ha az egyedül élő, idős anyukámat nem tudom elérni, mennyi idő múltán szóljak rendőrnek/mentőnek?

Figyelt kérdés
Órák óta próbálom elérni. A telefonját soha nem kapcsolja ki, minden reggel felhívom, miután Messengeren írt, hogy fenn van. A szomszédjára ráírtam, őt nem nagyon érdekli, azt mondta, biztos alszik (tudom, hogy ilyenkor már fenn van, és azt is, hogy mindig ügyel rá, hogy a telefonja fel legyen töltve és be legyen kapcsolva). Sajnos 300 km-re élek tőle, de már kiakadok lassan. Mit csináljak? Várjak még? Vagy próbáljam elérni más szomszédait?
2020. szept. 23. 08:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem hivd azokat, akiket mondtál. (rendelő, szomszed, rokon, ismeros) Semmi "ciki" vagy "gáz" nincs ebben. Ebbol is latszik, hogy foglalkozol vele, hiaba tavol vagy.

Ha jol zarul a nap legfeljebb megbeszelitek, hogy mindig tegye zsebre a telot, ne nemitsa el, ha baj van tudjon hivni kéznél legyen a telo es te is el tudd érni, mert ott van nála.

Remélem minden rendben lesz 🙏🏼

2020. szept. 23. 09:13
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem lehet elérni azóta sem. A szembeszomszédjának tudtam megszerezni a számát, ő bekiabált neki, semmi reakció, azt mondta hogy a kapu be van lakatolva kívülről, szóval elmehetett valahová, nem tudom. A rendelőt hívogatom most.
2020. szept. 23. 09:28
 13/37 anonim ***** válasza:
93%
Talán akkor tényleg dokinál van még, vagy már a gyógyszertárban.
2020. szept. 23. 09:30
 14/37 anonim ***** válasza:
74%
Telefonálgass csak tovább. Előző voltam.
2020. szept. 23. 09:31
 15/37 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi, ha kívülről van belakatolva, akkor semmi baj, elment intézni a dolgait! :) Az lenne inkább aggasztó ha belülről lenne belakatolva.
2020. szept. 23. 09:35
 16/37 anonim ***** válasza:
94%

Változott valami? Mennyi idős anyukád?

Nekem egyszer egy ügyfelemet kereste a fél város. Reggel nem találták. A fiát is lehívták Pestről. Bementek hozzá, stb.

Erre a mamikák, kb 13 óra körül a kis kosarát lóbálva jön felém... Mondom neki, hogy jöjjön, mert órák óta magát keresi a fél város. Erre csak annyit mondott, hogy hülye mindenki, reggel a 8-as vonattal átmentem Ceglédre fagyizni.... Lehet, hogy anyukád is csak elruccant valahova.

2020. szept. 23. 09:49
 17/37 anonim ***** válasza:
96%
A mamika akkor 80 éves volt.
2020. szept. 23. 09:51
 18/37 anonim ***** válasza:
69%
kérj egy szabadnapot, keress egy barátot, akinek van autója és ráér levinni téged és azonnal induljatok le
2020. szept. 23. 09:53
 19/37 anonim ***** válasza:
22%
Követem.
2020. szept. 23. 09:54
 20/37 anonim ***** válasza:
53%
Elment az orvoshoz.
2020. szept. 23. 09:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!