Ha az egyedül élő, idős anyukámat nem tudom elérni, mennyi idő múltán szóljak rendőrnek/mentőnek?
Szerintem hivd azokat, akiket mondtál. (rendelő, szomszed, rokon, ismeros) Semmi "ciki" vagy "gáz" nincs ebben. Ebbol is latszik, hogy foglalkozol vele, hiaba tavol vagy.
Ha jol zarul a nap legfeljebb megbeszelitek, hogy mindig tegye zsebre a telot, ne nemitsa el, ha baj van tudjon hivni kéznél legyen a telo es te is el tudd érni, mert ott van nála.
Remélem minden rendben lesz 🙏🏼
Változott valami? Mennyi idős anyukád?
Nekem egyszer egy ügyfelemet kereste a fél város. Reggel nem találták. A fiát is lehívták Pestről. Bementek hozzá, stb.
Erre a mamikák, kb 13 óra körül a kis kosarát lóbálva jön felém... Mondom neki, hogy jöjjön, mert órák óta magát keresi a fél város. Erre csak annyit mondott, hogy hülye mindenki, reggel a 8-as vonattal átmentem Ceglédre fagyizni.... Lehet, hogy anyukád is csak elruccant valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!