Sokáig egyedül élő férfival lehet kezdeni kapcsolatot?
40 évesen tudna még alkalmazkodni?
Figyelt kérdés
Röviden a történet: 6 évvel ezelőtt megismertem egy pasit, aki akkor 34 éves volt és előttem nem volt még kapcsolata.Sok haverja volt, buliztak, meg persze egyes gyerek és a szülei befolyásolták. Külön élt már akkor, saját lakás, kocsi mindent megteremtett magának, a szüleit is támogatta. Sajnos kb. 2 hónapig tartott a kapcsolatunk, mert ő rájött igy nem jó,inkább egyedül marad.Nemrégiben meghalt az apja és gondolom ez is közrejátszott abban, hogy rájött nem akar egész életében egyedül élni, valami/valaki hiányzik.Egyik ismerősünktől hallottam, hogy mostanában érdeklődik felőlem... Én közben férjnél voltam, van egy kisgyermekem, de már elváltam. Nem tudom ha esetleg újra megkeresne, merjem e újra kezdeni vele? Vagy csak megint csalódnék benne? Főleg igy, hogy van egy gyerekem, a pasinak őt is el kellene fogadnia. Köszi, hogy végig olvastátok!
2011. febr. 25. 18:57
1/10 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem esélytelen. Sokan döbbennek rá 40 év körül, hogy kéne a saját család. Ismerek olyat, aki ilyenkor házasodott és 4 saját gyerekkel hozta be a lemaradását, és olyat is, aki elfogadta a szintén egy gyerekkel már rendelkező, elvált barátnőjét (már élettársát). A szülők halála pláne nagyon meg tudja változtatni az ilyen embereket. Persze, garancia sosincs...
2011. febr. 25. 19:02
2/10 yuda válasza:
Azt gondolnám, hogy komoly esélyed van nála, mert már van veled kapcsolatban tapasztalata, és ha így is érdeklődik felőled, akkor nem lehet túl rossz- neked ugyanez, mert már ismered -a gyerek pedig egyáltalán nem lehet akadály- úgyhogy az a véleményem: hajrá!
2011. febr. 25. 19:04
3/10 anonim válasza:
Nem esélytelen, de lehet, hogy óvatosabban, lassabban kell haladnotok. Nem egyszerű teljes egyedüllét/önállóság után másokhoz is igazodni, adj neki időt!
2011. febr. 25. 19:05
4/10 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem nem jelent semmi jót, hogy a pasi ennyire megvolt kapcsolat nélkül...szerintem z nem arra utal, hoyg egészséges lenne.Én emiatt aggódnék.Mit ért ő ahhoz, hogy elfogadjon egy nőt, pláne egy kisgyerekkel!
2011. febr. 25. 19:06
5/10 anonim válasza:
Itt vagy ra elo peldanak, hogy nem ezen mulik egy kapcsolat. Neked voltak korabban kapcsolataid, megsem mukodott, szoval az eselyt meg lehetne adni neki foleg, hogy ilyen regen, 6 eve tortent a dolog es azota sokat komolyodhatott. Lehet, hogy keson ero tipus. Abban nagyon igazad van, hogy az a legfontosabb, hogy teged a gyerekkel egyutt fogadjon el, de nem tudhatod, hogy elfogadna-e, ha nem adsz neki lehetoseget megismertetni magat. Az mar jo jel, ha ennyi ev utan is erdekled. Szerintem ez ferfiaknal ritka.
2011. febr. 25. 19:08
6/10 anonim válasza:
A helyedben óvatos lennék. Ha ennyi ideig egyedül élt,akkor nehezen fog hozzátok alkalmazkodni. Még a fiataloknál is sokszor nehezen megy,de 40 évesen már kialakult szokásai vannak. Lehet,hogy a gyereked is idegesítené,vagy mások lennének a nevelési elvei,mint neked.
Az anyagi oldalát is előre tisztázzátok. Ha ő sokkal jobban áll,mint te,akkor később lehetnek ebből is gondok.
2011. febr. 25. 19:20
7/10 anonim válasza:
A párom 50 éves, (én 36) már 4 éve élünk együtt,én egy anyukámmal és egy 12 éves nagylánnyal jöttem,és elfogadott minket,elötte már vagy 6-7 éve egyedül élt. Lett egy kisfiunk aki most 2 éves.szerintem van esélye nálad is a dolognak,amugy az hogy 34 éves koráig nem volt kapcsolata az valóban elgondolkodtató....
2011. febr. 25. 19:22
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én is úgy gondolom, hogy egy próbát megérne, de félek attól hogy nem menne neki, főleg a picivel. Pedig több olyan példa is van előttem akik 40 körül házasodtak és remek család apák lettek.
2011. febr. 25. 19:29
9/10 anonim válasza:
Mi a férjemmel 30 évesek voltunk, amikor megismerkedtünk. Neki előttem nem volt soha olyan komoly kapcsolata, hogy együtt is lakott volna valakivel, vagy huzamosabb ideig együtt jártak volna.
Hát mit mondjak....?:))) Nagyon nehéz ember. Mindig kiütközik rajta az a jó pár egyedül töltött év. Nehezen alkalmazkodik mindenkihez, a gyerekeket is csak ideig-óráig viseli el.
Lehet, hogy ez a férfi más természetű, mint az én férjem, de az a véleményem, ha valaki 30-35 éves koráig nem tanult meg alkalmazkodni, akkor utána már nem is fog, vagy ha igen, akkor nehezen...
2011. febr. 25. 19:33
10/10 anonim válasza:
Sztem egy próbát megér, ha te is szeretnéd. Lehet, hogy közben érettebb lett, megkomolyodott, megtanult alkalmazkodni. Ha nagyon akarja, és nem nagyon nehéz természet, akkor van rá esély sztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!