Befogadnátok a gyereketek apját, akitől nem is akartatok gyereket?
Aznap este amikor megfogant a baba, rámerőltette a szexet, kicsit erőszakos is volt. Előtte sose élveztek belém, így nemtudtam róla hogy belém élvezett. A másnapi folyást ami jött belőlem, tipikus fehérfolyásra fogtam ami sűrűn van nekem.
A hasam nem nőtt, így mire kiderűlt hogy babát várok, már nemtudtam elvetetni.
Pár napja szültem, és a srác most mondta csak el a barátnőjének hogy született babája egy másik nőtől. Természetesen kilett dobva otthonról.
Most nekem kuncsorog hogy fogadjam be.
Mivel elítélem ezt az embert, nem terveztem vele tartani a kapcsolatot, a babát se akartam hogy lássa. De ha jobban belegondolok jól jönne a támogatás pénzügyileg is, mert míg nincs bölcsi, és nemtudok melozni addig a spórolt pénzből élénk a babával, ami nem biztos elég lesz.
Ne fogadd be. Attól hogy részt akar venni a gyerek életében, nem kell összebútorozni. Vagy kellene még egy idegen is a nyakadba egy újszülött mellé?
Munkája van? Egyáltalán ismered ezt az embert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!