Mennyi az az idő, amire ideiglenesen befogadnátok egy családtagot lakni?
Tróger leszek,én semennyire. Rossz tapasztalat,ebből jo nem szokott kisülni--
58N
Az attól függ. Ha az illető macska, kutya, nyúl, vagy egyéb jószág, akár egy egész napig is maradhat.
Ha gyerek (5-10 év közötti), és végszükség esete forog fenn, egy éjszakára hajlandó vagyok beengedni. 5 év alatti gyereket egy percre sem, 10 év feletti emberrokont pár óráig csak kibírok, feltéve, hogy nem kritizál, nem lop meg, és nem dobja ki a macskámat.
Szívesen segítek mindenkinek, hogy fedél legyen a feje felett, keresek nekik albérletet, rosszabb esetben kifizetem nekik az éjszakai szállást valami panzióban, de hozzám ne jöjjenek.
Attól függ ki az illető és mi az oka.
Anno gyerekként felmerült, hogy egy rokon kisgyerek lehet hozzánk kerül mert esélyes, volt hogy ideiglenesen elveszik őket a szülőktől. Hasonló esetben minden további nélkül hazavinném én is a gyereket, akár évekre is.
Tróger rokont nem fogadnék be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!