Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Befogadnátok a gyereketek...

Befogadnátok a gyereketek apját, akitől nem is akartatok gyereket?

Figyelt kérdés

Aznap este amikor megfogant a baba, rámerőltette a szexet, kicsit erőszakos is volt. Előtte sose élveztek belém, így nemtudtam róla hogy belém élvezett. A másnapi folyást ami jött belőlem, tipikus fehérfolyásra fogtam ami sűrűn van nekem.

A hasam nem nőtt, így mire kiderűlt hogy babát várok, már nemtudtam elvetetni.

Pár napja szültem, és a srác most mondta csak el a barátnőjének hogy született babája egy másik nőtől. Természetesen kilett dobva otthonról.

Most nekem kuncsorog hogy fogadjam be.

Mivel elítélem ezt az embert, nem terveztem vele tartani a kapcsolatot, a babát se akartam hogy lássa. De ha jobban belegondolok jól jönne a támogatás pénzügyileg is, mert míg nincs bölcsi, és nemtudok melozni addig a spórolt pénzből élénk a babával, ami nem biztos elég lesz.

2020. szept. 15. 15:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 Andizsuzsi ***** válasza:
69%

"Előtte sose élveztek belém, így Előtte sose élveztek belém, így nemtudtam róla hogy belém élvezett. ."

A kamu kérdésekkel mindig az a baj, hogy logikai bukfencek vannak benne.

Azt mondod, gyakorlatilag megerőszakoltak, nincs rendszeres menstruációd, de nem jutott eszedbe legalább egy terhességi tesztet csinálni.

" nemtudtam róla hogy belém élvezett" Akinek egyszer legalább volt szexuális kapcsolata, az tudja, hogy milyen, amikor egy férfi kielégül. Ahogy azt is látja, hogy a sperma a testén kívül van-e.

2020. szept. 15. 15:46
 12/63 anonim ***** válasza:
88%

akkor ne engedd be.

a gyerek az apja nevét kapta? vagy kinéz még egy apasági per is?

2020. szept. 15. 15:46
 13/63 A kérdező kommentje:

#8 jezusom....

Te hogy vedekezel, ha valaki hirtelen lerántja a bugyid, és beteszi 1 pillanat alatt a már álló farkát?? Hogy veteted el, ha már túl nagy ahhoz?

Mivel nagyon keveset szexeltem még, így azt hittem ha belém élveznek azt erőteljesen lehet érezni, de nem éreztem semmit és azt mondta nem élvezett belém, és a földön is volt ondó, azthittem az összes odakerult.

2020. szept. 15. 15:49
 14/63 anonim ***** válasza:
73%

A 8-as válaszoló nem "jézusom", hanem a tűpontos válasz erre a határtalan butaságra!

Ez valami eszméletlen 😨

2020. szept. 15. 15:55
 15/63 anonim ***** válasza:
78%
kislányka, ha veled ezt megcsinálta, akkor mi a kérdés? dobd ki, keress egy ügyvédet és pereld ki belőle a gyerektartást.
2020. szept. 15. 15:55
 16/63 anonim ***** válasza:
96%
Miért nem jelentetted fel?
2020. szept. 15. 15:58
 17/63 anonim ***** válasza:
78%

Amúgy meg úgy védekeznék a te esetedben, hogy pofánvágom vagy tökönrúgom azt aki lerántaná a bugyimat!

A gyereket meg úgy vetetném el hogy nem lenne túl nagy hozzá, mert az erőszak után első dolgom lenne a feljelentés után a sürgősségi fogamzásgátlás, majd még ez után is a tesztelés hogy biztos nem lettem terhes, ha igen akkor abortusz. De hogy biztos nem akkor jönnék rá hogy terhes vagyok amikor már megmozdul bennem, ezt 100%-osan ki merem jelenteni.

És melég azon is lamentálsz hogy befogadd ezt a szemétládát.

Mérhetetlenül ostoba vagy.

2020. szept. 15. 16:02
 18/63 anonim ***** válasza:
87%

"8 jezusom....

Te hogy vedekezel, ha valaki hirtelen lerántja a bugyid, és beteszi 1 pillanat alatt a már álló farkát??"

Ahogy tudok, de ha ez így történt, akkor nemi erőszak volt és feljelentést kellett volna tenned.

"Hogy veteted el, ha már túl nagy ahhoz?"

Ha megtetted volna feljelentést, kaptál volna esemény utani tablettat, utana pedig menned kellett volna kontrollra es ha megis terhes lettel volna, ingyen lett volna az abortusz

2020. szept. 15. 16:03
 19/63 anonim ***** válasza:
82%

apád? bátyád? rendőrség?

téged felcsinálhatnak az engedélyed nélkül, utána engedelmesen szülsz, és vissza akarod fogadni? mert nincs bölcsi.. ?

2020. szept. 15. 16:03
 20/63 anonim ***** válasza:
74%
Szóval védekezés nélkül szexeltél, ami eleve esély a terhességre, attól függetlenül, hogy beléd élveznek-e vagy sem. Nem tudtad eldönteni hogy beléd ment-e. Aki gyakorlatilag megerőszakolt azt mondta, hogy nem. Elhitted neki. Esemény utáni számodra ismeretlen fogalom. Nem menstruálsz rendesen, de eszedbe nem jutott tesztelni. (Azt hagyjuk hogy ezek után még ha megjön is neki, szerintem a nők 99 százaléka tesztelne, hogy biztos minden oké-e.). Hát jó hülye vagy.
2020. szept. 15. 16:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!