Befogadnátok a gyereketek apját, akitől nem is akartatok gyereket?
Aznap este amikor megfogant a baba, rámerőltette a szexet, kicsit erőszakos is volt. Előtte sose élveztek belém, így nemtudtam róla hogy belém élvezett. A másnapi folyást ami jött belőlem, tipikus fehérfolyásra fogtam ami sűrűn van nekem.
A hasam nem nőtt, így mire kiderűlt hogy babát várok, már nemtudtam elvetetni.
Pár napja szültem, és a srác most mondta csak el a barátnőjének hogy született babája egy másik nőtől. Természetesen kilett dobva otthonról.
Most nekem kuncsorog hogy fogadjam be.
Mivel elítélem ezt az embert, nem terveztem vele tartani a kapcsolatot, a babát se akartam hogy lássa. De ha jobban belegondolok jól jönne a támogatás pénzügyileg is, mert míg nincs bölcsi, és nemtudok melozni addig a spórolt pénzből élénk a babával, ami nem biztos elég lesz.
Ez tényleg kamu.
"Pár napja szültem", ilyet egy anya nem mond. Tegnap, tegnapelőtt, 3 napja, 4 napja. Vagy x napos a babám.
Ráadásul ha csak "pár napja" szült, a kórházban lenne, nem arról szólna a kérdés hog😂napok óta otthon zaklatja a gyerek apja.
Azonkívül: egy ilyen tinikorból épphogy kinőtt ostoba libának milyen saját háza van? (A korát onnan saccolom meg hogy még csak néhányszor szexelt életében, azt se tudja milyen ha belemegy a sperma).
Persze háza van, a szülei nélkül 😂
Attol hogy nem teszem szét a labam minden héten valakinek, még nemvagyok tini.
A házat nyilván nem én vettem, örököltem, picike ház.
És egy anya miert nem mondhat olyat hogy pár napja szült? Ezt nem értem. Kórházban meg nem kell heteket tölteni.
Mindenki azt írja, hogy ne fogadd be, de te még gondolkodsz, mert írogat :D Írogasson, ha jól esik neki :D Fog neki is a bíróság, mikor bejelented az igényed a gyerektartásra :D
Ne legyél már ostoba, küldd el a fenébe. Kit érdekel, hogy hol alszik? Kit érdekel, hogy él-e? Azt mondtad, a gyerekre is nagy ívben tesz. Akkor még az se indok, hogy de a gyerek miatt. Sőt, neki sokkal jobb lesz, ha nem tudja, hogy egy ilyen tróger az apja.
Ha ezek után se tudod, mit tegyél, akkor tényleg semmi értelme ennek a kiírásnak.
"Attol hogy nem teszem szét a labam minden héten valakinek"
Csak egy baráti társaságban ugrik le rólad a bugyi, ahol ráderőltetik a szexet, de te csendben tűröd. És bár elítéled az embert, és nem kívánod vele tartani a kapcsolatot, de pár nappal a szülés után ő már tud róla, sőt el is mondja otthon.
A pénzügyi támogatáshoz nem kell befogadni az ürgét, csak meg kell nevezni apaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!