Befogadnátok a gyereketek apját, akitől nem is akartatok gyereket?
Aznap este amikor megfogant a baba, rámerőltette a szexet, kicsit erőszakos is volt. Előtte sose élveztek belém, így nemtudtam róla hogy belém élvezett. A másnapi folyást ami jött belőlem, tipikus fehérfolyásra fogtam ami sűrűn van nekem.
A hasam nem nőtt, így mire kiderűlt hogy babát várok, már nemtudtam elvetetni.
Pár napja szültem, és a srác most mondta csak el a barátnőjének hogy született babája egy másik nőtől. Természetesen kilett dobva otthonról.
Most nekem kuncsorog hogy fogadjam be.
Mivel elítélem ezt az embert, nem terveztem vele tartani a kapcsolatot, a babát se akartam hogy lássa. De ha jobban belegondolok jól jönne a támogatás pénzügyileg is, mert míg nincs bölcsi, és nemtudok melozni addig a spórolt pénzből élénk a babával, ami nem biztos elég lesz.
Szerintem ne tekintsünk el a múlttól, mert az a titok nyitja.
Nem futkostál az utcán bugyiban, ő se álló farokkal, ott ti már benne voltatok, csak húztad az agyát. Szó sincs erőszakról.
Egy naiv, buta kis liba vagy, aki védekezés nélkül szexelgetett egy foglalt pasival. A megszakítás se az, főleg, ha rendszertelen a vérzésed.
Ne fogadd be! Nem fog anyagilag támogatni. Együtt élve a gyerektartást is elfelejtheted. Téged is csalni fog. Ki se tudod rakni, majd ő lép le másik csajhoz.
Ha egyedül nem tudod felnevelni a gyereket, és kicsit is jót akarsz neki, akkor add örökbe!
Hiába fogadód be, az nem azt jelenti, hogy ad pénzt.
Viszont a tiédet simán elveheti, és megkeseríti aha életedet.
Abban biztos lehetsz.
"Engem nemfog csalni, se olelgetni, mivel nem leszünk sose egy pár!!"
Nem hát, max megerőszakol még párszor.
#38 nemhinném. De még nem biztos hogy idejohet a házamba. Nemtudom milegyen. De állandóan írogat hogy fogadjam mar be mert az utcán áll nincs hova menjen. Meg napi szinten idejön többször is hogy engedjem már be mert szinte hajléktalan.
Amúgy tudtommal ebben a pár napban a főnökénél aludt.
ebben a pár napban a főnökénél aludt
aludjon továbbra is ott. az eddigi macájának se kellett, neked se essen meg rajta a szíved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!