Mit tegyek? Anyum meghalt és nem tudom feldolgozni
Részvétem:-(
Kívánom h legyen lelkierőd feldogozni.
Agydaganata volt anyudnak?Nemrég u.tesóm is meghalt,agydaganata volt,z utolsó időkben már nem volt önmaga,teljesen más személyiség lett,döührohamok stb..de ez a betegség miatt volt.
Nem tudhatad h ilyen tünetei lesznek,hiszen senki nem mondta,és 16 évesen nem is tudod annyira tolerállni,mint egy felnőtt.Ne emészd magad!!!
Mond el anyudnak h mennyire szereted,hiányzik,és enged el!Hadd nyugodjon békében a lelke.
Kitartás Csajszi és fel a fejjel!!
Nagyon sajnálom. Én is 16éves vagyok. De szerintem anyukád nem haragszik rád, nagyon szeret még mindig. Bár testben nem, de lélekben akkor is mindig veled lesz, és jól tudja,hogy szereted,és hiányzik neked. Nem tudok, valami jó tanácsot adni sajnos, de remélem segítettem.
Kitartás!
Édes kis szivem!
Fogadd őszinte részvétem!
Nekem 4 éve, hogy meghalt az apukám. Engem ő nevelt fel egyedül, és anyiukám helyett sokszor anyukám volt, és ő volt a legjobb bartáom is, még bulizni is volt, hogy eljött velem. Amikor meghalt, majdnem idegösszeroppanást kaptam ( és ezt most komoly), mert az utolsó időkben mi sem voltunk jóban, mert ős is beteg volt, és mindig rajtam csattant az ostor. Én már eléggé felnőtt vaagyok, és már akkor 2 gyermekem volt, és talán ez volt a szerencsém, mert egész nap lefoglaltak, de mikor volt egy kis szusszanásnyi időm, gyötört a lelki furdalás. A férjem elment a családsegítőbe, és kérdezte, hogy mit tehetne. Ott van ingyenes pszichológus, és bizony 1 éven át jártam hozzá, mire helyre tett, és még néha felhívom mostanában is, elmegyek hozzá egy kis leleki feltöltődésért! Nekem nincs arra pénzem, hogy magán pszichológushoz járjak, ez ingyenes, bárki számára elérhető, és ugyanazt csinálja!
Kérlek, fordulj szakemberhez! Segít, hidd el!
Mielőbbi gyógyulást kívánok a kicsi kis lelkednek, és sok erőt, kitartást! Vigyázz magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!