Szájrapuszi nem durva egy kicsit?
Én személy szerint visszataszítónak tartom. Az, hogy más gyereke hogyan ad puszit pont nem érdekel.
Viszont voltam olyan helyzetben, még gimnazista koromban, hogy elmentem az osztálytársamékhoz, ahol volt egy (akkor) 3-4 év körüli kisöccse. Azzal az egész család "smacizott", és nekem is mindig a számra akart puszit adni. Iszonyat kínos volt, hogy fordítgatnom kellett a fejem, de ő meg követte a fejemet a fejével, hogy "becserkésszen" nekem egy csumát.
Aztán egyszer a barátnőm észrevette a küzdelmem a szájra puszi ellen, és finnyásan hozzámszólt: "jaj mit izélsz, ő csak egy gyerek!!!
Mire én: "Lehet, de nem az enyém!"
Ezzel ott hagytam őket.
Off: Pénztárosként dolgoztam, és rühelltem, mikor a kedves szülők a gyerek kezébe adják az Orbit rágót csomagostól, és mikor le kellett húznom a vonalkódját, úgy kellett kiimádkozni a kölök szájából azt a szátcsócsált, nyáltól csöpögő rágót.
Bizonyára a kedves szülők nem undorodnak a saját lurkójuk nyálától, de én undorodom másétól, legyen akár gyerek, akár felnőtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!