Mit jelent a szájrapuszi?
Figyelt kérdés
Ha valaki a másiknak a szájára ad puszit annak van valamilyen jelentése vagy csak ugyanolyan, mint az arcapuszi?2011. okt. 17. 16:32
1/8 anonim válasza:
lehet, hogy a másik csak belemozdult :)
de igazából attól függ, hogy kiről van szó
2/8 anonim válasza:
A Szájrapuszi szerintem CSÓK!
A csókolózás előtti állapot is lehet,ill. üdvözlési forma a párok között,szerintem,de lehet,hogy más, másként gondolja...
3/8 anonim válasza:
Akkor a kutyámmal járok és ezért üdvözöl így... Addig próbálkozik, amíg nem sikerül szájba nyomnia, akárhányszor hazaérek...
4/8 anonim válasza:
Nekem a szájrapuszi a párkapcsolatba fér bele, semmi másba.
De elég változó, számos családban szülők és gyerekek közt is szokás, amit én nem tartok túl jónak, szóval én nem fogok a gyerekem szájára puszit adni. Kisbabaként sem. Adok puszit a fejére, arcára, orrára, kezeire, talpaira stb. de a szájára nem.
5/8 Antimod válasza:
Kultúrafüggő is, de Magyarországon csak szerelmesek / párok között szokás.
6/8 anonim válasza:
16:41 jól írja, USA-ban például családon belül is szokás, nálunk viszont ez elég fura lenne.
7/8 anonim válasza:
áh, az olyan mint a full metal panic-ban szoszuke xD
hát igen,attól függ kinek adod. mert én már láttam hogy az osztársaim az anyjuknak szájra adnak puszit.amúgy te hány éves vagy?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat.
16/f
2011. okt. 17. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!