Apám szerint adnom kellene neki legalább néhány ezret az eladott könyveim árából. Ez csak szerintem hülyeség?
A könyveim nagy része ugye az ő keresete által lett meg nekem, illetve az ösztöndíj pénzemből (ami 20 ezer volt). Szerinte, mivel az ő pénzéből lett vásárolva, valamennyit illene adnom, és végül is úgyis rám költené azt a pénzt. Mondom neki, biztos nem. Legalábbis nem ilyen indokkal fogok neki pénzt adni a könyvekből befolyó összegből. Mert egyébként szívesen adnék, de nem így és ezért. Mondtam neki, miután meg lett véve, onnantól az enyém, ahogy ha eladom, a pénz is.
Egyébként soha nem kér tőlem pénzt. Ezzel tegnap hozakodott elő.
"Azzal meg nincs bajom, ismétlem, ha szimplán kér. Mert akkor oké, minden szó nélkül"
Kért.
Mit szerettél volna, hogy boruljon a lábad elé 4000 forintért, mert anélkül a villanyt? Nem volt elég alázatos? Vagy mi a gond?
Valószínűleg kíváncsi volt, hogy felnőttnek tekinthet-e. Megkapta a választ.
21-es jav.
* mert anélkül a villanyt kikapcsolják
Őszintén? Ha az én lányom lennel, és nem vagy már tanköteles, kiraknálak.
aztán akkor megláthatod a jogaidat.
Nem kell megfordítani, cseréljük le a könyv szót mondjuk fehérneműre.
Így is jár 'felszólításra a 'bugyipénz'?
Remélem, soha nem várod el ezekutan tőle, hogy BÁRMIT (könyvet, pénzt, mobilt, autót stb.) ajándékozzon neked...
fene nagy az önérzeted, csak tudnám mire - mert az már kiderült, hogy dolgozni, na azt nem szeretsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!