A teljes nevem és a város alapján hogy akarják
kideríteni a pontos lakcímem valami rossz emberkék?!
Folyamatosan tiltod, jelented.
Hamarabb megunja.
2020. júl. 29. 23:30
Akkor tiltod és jelented újra. Meg újra és újra. VÁLASZ NÉLKÜL! Végső esetben elkocogsz a rendőrségre és feljelented zaklatásért, ott elvileg tudják, hogyan lehet rájuk találni, és az már nem a te dolgod.
2020. júl. 29. 23:33
23/34 A kérdező kommentje:
Oké, azzal nem vagyok jelenleg kisegítve hogy keresnek egy kamuprofilos akárkit aki éppen a mekis wifivel netezik akár.
Körülbelül hetente jelentkezik.
Olyat is írt már, látni akarja ,, mik vannak ott" a képeim között? Eléggé betegnek tűnik.
IP cím alapján tudnak azonosítani, ilyen esetben meg a "jobb fajta rendőrök" kint járőröznek civilben és figyelik, hogy ki lehet az.
Mellesleg az egy dolog, ha Mekis wifiről van, de otthon csinálta a profilt.
2020. júl. 29. 23:42
Miért ne lennél kisegítve? Azért elég jó technika van már arra, hogy megtaláljanak ilyeneket. De hát ha téged nem zavar... akkor ne tégy semmit. Ha ne tanácsért írtad ki a kérdést, akkor mi értelme volt? Itt pláne senki nem fogja tudni, hogy ki az és mit akar. TE tudsz tenni ellene bármit.
2020. júl. 29. 23:44
26/34 A kérdező kommentje:
Nem tudnak semmit, de nagyon elszántak ha nekik már a város és a nevem is elég mondván az alapján majd a címem is...
Egyébként nem állok haragban senkivel, nincs rosszakaróm tudtommal, semmi ilyen nincs.
Attól ez mg zaklatás. Továbbra is amellett vagyok, hogy fel kell jelenteni. Ha veled csinálja, lehet, hogy mással is. De lehet, hogy az a más besétál a csapdába és baja lesz. Magadat és más(oka)t is megóvhatsz egy feljelentéssel.
2020. júl. 29. 23:50
Ismerve a magyar rendőrséget nem fognak semmit tenni max bemész, szólsz, de azt fogják mondani, hogy sajnos ez facebook, nem is magyar kézben van, nem is tesznek vele semmit. A rendőrség megvárja míg vér folyik és utána lép akcióba, de azért te öntörvényeskedj, meg meg se védheted magadat, mert a bűnözőnek több joga van, mint a becsületes embernek. Ezt okozta a cig.ány orbán! Én hasonlóan kezelném a dolgokat, mint Amerikában van, legyen szó pl betörésről, aki illetéktelen és nem a telkemre való azt kilövöm! Hányszor volt nálunk is ez, hogy bejöttek az udvarunkra. Talán 3szor, mert mindenképp lopni akartak. 2szer bejöttek nappal, amikor jöttek lopni éjjel. Levágták a nagy fűrészről a kábelt. Mondtam öregapámnak most voltál hülye rajta hagyhattad volna a 400V-ot. Annyi eszük nem volt ezeknek a csökevényes férgeknek, hogy elmentek volna a dobozhoz megnézni, hogy be van e dugva, azaz, ha öregapám véletlenül nem húzza ki, akkor meg is halt volna valamelyik gyökér. Sok mindent át kellene itt alakítani.
2020. júl. 30. 03:53
Fognak vele foglalkozni, de eredmény nem biztos, hogy lesz. Egy barátnőmet snapchaten kezdték el fenyegetni, hogy szexvideókat csináljon, különben mennek a "képek". Elmentünk rendőrségre, komolyan vették az ügyet, a csávónak/csajnak leesett, hogy rendőrségi ügy van, de még nem tudják ki lehet. Nem tudom, hogy mi a különbség Snap és Insta között, de a Snap IP címéről csak a települést tudták behatárolni, de azt sem biztosra.
Mindenesetre menj el rendőrségre, ők majd mondják mit írj neki(k) és hátha tőrbe tudjátok csalni.
2020. júl. 30. 07:11
Írj az instagramnak hogy segítsenek neked, mert zaklatnak kamu profilokról. Na nekik nem nagy kunszt kitiltani, vagy helyileg csekkolni honnan írnak, ha statikus ip címük van a kamu profil gyártóknak.
2020. júl. 30. 22:41
További kérdések: