Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a szerelmemet...

Pro Patria kérdése:

Lehetséges, hogy a szerelmemet megszállta a gonosz? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Eddig tökéletes volt minden, soha egy vita, mindenben meg voltam elégedve, ha kérdeztem valamit mindig pont azt a választ kaptam amire vágytam, mindenben egyetértettünk, odafigyelt, tartotta az ígéreteit stb.

Egyik hétről a másikra nem tartotta az ígéreteit, hazudik, elhanyagol, önzősködik, stb. Mikor "kijózanodik" sír, bocsánatokat kér, és azt mondja, nem érti magát.

A fényképei is megváltoztak.. eddig bájos arca volt.. ma már fenyegetően néz a képeken.

2010. aug. 3. 16:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ennél egyszerűbb a helyzet. Nem szeret már, tönkrement a kapcsolatotok, csak nem vetted észre.
2010. aug. 3. 16:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a legjobb barátnőmmel pont ugyanezen mentünk át, már szenvedtem attól, ahogy viselkedett, és végül kiderült, hogy agytumor. valami nők közt gyakori fajta, megoperálták és minden jó lett, olyan, mint régen...

Ha nem fizikai, akkor mentális oka van, ebbe még a lelki indíttatás sem fér bele, olyan, mintha nem lenne tisztában az élete egy részével (azokkal az időkkel, mikor megbánt): úgyhogy valamilyen személyiségzavar, esetleg súlyosabb önértékelési, vagy identitászavar.

Mindenképp szakemberre lesz szükség, de nem ördögűzőre, hanem pszichológusra, fizikai okok kivizsgálása végett mindenekelőtt háziorvosra.

2010. aug. 3. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
ha ennyire rossz a helyzet,akkor tényleg fordulj vele szakorvoshoz....hacsak nem az ufok rabolták el,és néha mecsboxnak hazsnálják:D
2010. aug. 3. 16:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, és én sem tudom miért.

Kitörök magamból, mint a vulkán (csak miniben). Ha mérges vagyok, vagdalózok, bunkó vagyok és minnél jobban szeretnék változtatni rajta annál inkább nem megy, csak rosszabb lesz. Próbáltam nyugodt maradni, de állítólag nem sok sikerrel, mert nem emlékszem arra amit mondtam vagy csináltam, kinek mit mondtam pontosan. Így elég szar. Fogalmam sincs mit csináltam és nem tudom min kéne változtatnom PONTOSAN. Honnan kezdjem, stb. Hiába érzem úgy most sikerült jól kezelni a helyzetet, nem jó. Vagy változatlan vagy rosszabb... Jobb esetben valamivel jobb volt a hozzáállásom.(Állítólag nagyon tuskó tudok lenni a párom szerint). Pedig én a legjobbat szeretném a családnak, de nem megy! :-(((

Fényképeken nem lett csúnyább a tekintetem, mondjuk.

Szerintem várjuk ketten a válszokat hátha megtudunk valami hasznosat!

2010. aug. 3. 16:27
 15/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat, és várom a továbbiakat is!
2010. aug. 3. 16:41
 16/18 A kérdező kommentje:

16:22 - Leírnád nekem pontosan a történetet a tmajer007@freemail.hu-ra? Nagyon hálás lennék!

Ugyanis tegnap például majdnem fél óráig vérzett az orra.

2010. aug. 3. 16:55
 17/18 anonim ***** válasza:

16:22 vagyok

Ha az orra is vérzett, akkor mégiscsak fizikai oka lehet...

Barátnőm nagyon jó fej, kedves, jól elvagyunk, de kezdett durvulni. Ez azt jelentette, hogy voltak pár perces időszakok, mikor egyik pillanatról a másikra teljesen kiborult, felkapta a vizet és kivetkőzött önmagából, volt hogy nyilvánosan rendezett olyan jelenetet, hogy őrültnek nézték. Ordított, toporzékolt, engem is elküldött a pics@ba, meg mindenkit verbálisan inzultált, olyan volt, mintha olyasmik jöttek volna elő belőle, amiket magában gondolt, de illemből benntartott. Ilyenkor pedig feltörtek belőle, és pl enyhén túlsúlyos barátnőnket olyan szavakkal illette, hogy abból öri-hari lett (persze mikor kiderült az oka, akkor helyreállt a béke).

Aztán lassan visszacsendesedett, és visszatért a derűs hangulata, úgy csevegett tovább, mintha két perce még nem lila fejjel üvöltött volna valamin. És a fura az volt, hogy nem is emlékezett arra, hogy miket mondott. ha valaki felemlegette neki, akkor látszott rajta, hogy azt se tudja, miről van szó. Illetve kapizsgálta, emlékezett, hogy kiborult, de konkrétan arra máér nem emlékezett, hogy min és miért akadt ki, illetve hogy miket vagdosott a fejünkhöz (néha még a szüleiéhez is).

Igaz, neki hamar betársult emellé az állapot emllé egy jó erős fejfájás. Sokat és erősen fájt a feje, addig szimplán azt hittük, hogy megőrült, vagy a hormonjai miatt akadt ki. A fejfájás után viszont elküldtük háziorvoshoz. onnan nem tudom pojntosan, mi történt, de CT-t csináltak neki, úgy derült ki, hogy agydaganata van. Egy nőknél általános fajta daganat volt, mindössze az volt szokatlan, hogy ilyen fiatalon sújtotta (22-23 év), a doki szerint harmincon túl fordul elő inkább.

Könnyen műthető, "jóindulatú" daganat volt, szinte úgy kezelték, mint egy rutinműtétet, pár nap alatt megjárta a kórházat és azonnal helyrejött.

A műtét után szédelgett és homályosan látott, de ez is elmúlt pár nap alatt, teljesen egészséges lett.

Szerintem a legjobb lenne, ha háziorvoshoz mennétek, ő beutal CT-re (vagy valahová, ahol intéznek egy CT-t), ha ott nem találnak semmit, akkor lehet pszichomókushoz menni, mert akkor valami mentális lehet, és akkor esetleg az orrvérzésre lehet magyarázat az, hogy felhúzta magát, és felment a vérnyomása...

Ha nem tudod elcipelni dokihoz, mert ellenáll, akkor is beszélj a háziorvossal, mesélj el neki mindent, ő okosabb lesz, mint én :)

Jobbulást kívánok a párodnak - nektek! :)

25/L

2010. aug. 3. 19:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem elmúlt a szerelem...

Olyan nincs,hogy egy pasi örökké azt mondja,teszi,amit a nő akar(fordítva sem)

Orrvérzés magas vérnyomástól,allergiától lehet.

2010. aug. 3. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!