Bevesznek-e valamilyen otthonba egy 59 éves alkoholistát, aki egyedül él, de már önmagát ellátni nem képes?

"Ha nem jut alkoholhoz epilepsziás rohamai vannak"
Akkor még a szerencsésebb fajta, mert aki 40 évig iszik az bele is halhat ha megvonják tőle teljesen az alkoholt

13+ *A gyerekek szánalomból lakhatást intéztek neki, ennivalóval ellátják stb. De nem látja el önmagát. A patkányok beköltöztek a konyhájába
Semelyik gyerek oda se merne egy ilyen helyre menni, sem élelem miatt, sem semmi miatt. Ezt akinek van gyereke tudja.
Az egy dolog, hogy iszik, az meg egy másik dolog, hogy az általad leírt állapotban lévő emberek már réges rég az elfekvőben vannak.

Szerintem mindegy higy ki az illető a válaszadás szempontjából, mert a tényen nem változtat.
Bár ha ilyen rossz állapotban van valószínű higy beteg is. Akkor pedig ha a beteg visszautasítha az orvosi kezelést sajnos nem sokat lehet tenni. Csak úgy pedig senkit nem tesznek be az elfekvőre. Nem tudom higy ez kinek pattant ki a fejéből. Csak azt küldik oda aki haldoklik. Mi végigmentünk hasonlóan 3 éve kiderült higy az illető végstádiumú rákos. Rá kellene beszélni higy bólintson rá egy kórházi kezelésre, ha nem beteg akkor le szoktatni valahol ismét és azonnal berakni egy otthonba.
Minden fizetős, de ha nem fizet a család plusz pénzt akkor legfeljebb a nyugdíjábol vesznek le ha van és berakják egy 4 ágyas szobába. De csak akkor ha már nem iszik. Azt pedig csak orvosi segítséggel lehet.

Csak úgy pedig senkit nem tesznek be az elfekvőre. Nem tudom higy ez kinek pattant ki a fejéből.
Ó dehogynem ebben jól el vagy tévedve
Aki állandó ápolásra szorul a kórházban hosszú távon azt egy idő után beteszik az elfekvőre hacsaknem csúsztatsz egy kis csúszópénzt minden hónapban a doktor bácsinak akkor esetleg maradhat
Ha meg nincs csúszópénz akkor ott az elfekvőn meg aztán abszolút nem foglalkoznak a betegekkel, pár hónap után meg is halnak általában az ott lévő betegek

Dugulj el, 14.
De, gyerekként én is odamegyek az apámhoz, pedig szinte pont ilyenek a körülmények. Igyekszem segíteni, de nem partner. Most "szerencsére" beteg lett, amíg kórházban van, nyertem időt, hogy megoldjam az elhelyezését.
Mert te tahó vagy, még nem mindenki az

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!