Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám el dobott magától a...

Anyám el dobott magától a faszia miatt. Tényleg az milyen ember?

Figyelt kérdés

26 vagyok tény és való.

De ezt sose gondoltam volna, apámmal is beszéltem egyszerűen nem ismer rá, mondjuk az utóbbi időben tényleg nem olyan volt mint anno. Lehetséges, hogy tele beszélte anyám fejét a pasi?

Mit tehetett vele hogy ennyire ellen fordult? Majdnem testi sertesig fajultak a dolgok köztem és a pasi a között, nem sok kelet, utána pedig ki lettem rakva. Az ilyen milyen ember?

2020. júl. 2. 17:03
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
89%
26 éves vagy bakker, nem 6, mi az hogy eldobott? Tán ő is elheti a saját életét, nem?,
2020. júl. 2. 18:00
 22/51 anonim ***** válasza:
57%
Nem kötelessége kinyalni a sęgged...
2020. júl. 2. 18:12
 23/51 anonim ***** válasza:
82%

Mi van???

26 éves vagy. Engem is zavarna, ha miattad nem tudnék ismerkedni. Minek vagy otthon?

2020. júl. 2. 18:12
 24/51 A kérdező kommentje:
Anyám most közölte velem... Annyira boldog volt hogy eddig az 5 napig nem hallotta a hangomat... Mivel fel hívtam hogy holnap mikor jön haza addigra el tűnök mielőtt még a faszid megint el akar verni vagy pedig rám hívjatok a rendőrséget... El kezdett üvölteni hogy ne faszizzak mert még járom megint.... De egy forintot nem kaptam tőle mellesleg ja és még annyi.... Mondom így le mondasz a faszid miatt rólam el kezdett röhögni meg nem mondok le rólad és csak üvölt
2020. júl. 2. 18:15
 25/51 A kérdező kommentje:
Lassan 18 éve vannak együtt és sajnos ebbe nőttem. Bele
2020. júl. 2. 18:16
 26/51 anonim ***** válasza:
82%

Basszus, a 23 éves, egyetemista lányom külön akart kültözni az albiból, ahol eddig lakott és diákmelóból összerakta a két havi kaució árát úgy, hogy a ruházkodását, étkezését, tisztálkodást, szórakozást maga fizeti, mi csak az albit, rezsit álltuk.

nem kell, hogy millióid legyenek 26 évesen, de ha ennyire ócska a helyzet, akkor már rég össze kellett volna raknod annyit, hogy legalább elkezdhesd az önálló életet.

2020. júl. 2. 18:18
 27/51 A kérdező kommentje:
Ősze volt rakva... Csak. Mikor erre kel a pénz arra kell... Igen nekem nincs egyetemi végzettségem csak érettségi sok helyre nem jutottam be, annyit még sajnos nem kerestem az utóbbi időben, mivel ahogy lapozhatom az állás hirdeteseket vagy főiskola vagy egyetemi végzettség kell már egy bizsu boltba is vagy ha nincs olyan ismeretségi köröm nem is kellek annak se
2020. júl. 2. 18:20
 28/51 anonim ***** válasza:
94%
ember, betanított munkások 8 általánossal keresnek nettó 200e körül, akarsz te egyáltalán kezdeni magaddal valamit, vagy csak összegyűltünk olvasni a rinyálásod?
2020. júl. 2. 18:25
 29/51 A kérdező kommentje:
Drága én 5 évig éltem Angliában...
2020. júl. 2. 18:25
 30/51 A kérdező kommentje:
18 élet évem ahogy be töltöttem életemben nem laktam meg külön ki lettem rakva oda tok egyedül úgy hogy nem is beszéltem angolul
2020. júl. 2. 18:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!